nalial som tam pri vymene asi 5,2L a lubomt povedal že to je OK .... ale nalial som tam včera pri naštartovanom motore zohriatom oleji v prevodovke na cca 40°C zapnutych svetlach pustenej klime na plno ... nešte nejake 2-3dcl a vypada to byť ok... takže Fuxxo skus aj ty a uvidiš sam čo to povie... ale vydrž ešte to poriadne otestujem a dam info ako to dopadlo
BMW E39 528i M packet EX BMW E46 330Ad Touring M packet EX AUDI Q7 3,0TDI S line EX BMW E36 320i Coupé M packet EX Rover 75 1,8B EX Seat IBIZA 1,4B
bmw3-e46/e46-330d-problem-s-automatom-t58624.html tu chalani píšu o nejakom oneskorenom štarte a že sa menič nedokaže natklkovať a že sa to rieši preharatim softwareu .... kompetentných poprosím vyjadite sa k tomu .... dakujem.... a ešte sa chcem opýtať či je možne s tym jazdiť a či sa to časom nedodrbka uplne ... Ďakujem ešte raz
BMW E39 528i M packet EX BMW E46 330Ad Touring M packet EX AUDI Q7 3,0TDI S line EX BMW E36 320i Coupé M packet EX Rover 75 1,8B EX Seat IBIZA 1,4B
Kompetentní z BMW servisov tu na tomto fore nie su, pretoze to majú v paži :-) . Treba skúsiť, aj ked nemyslím, že to pomože. Ale treba mysliet na to, ze niektore BMW umoznuju prehrat soft RJ prevodovky len naraz so softom RJ motora, takze aby ste si poniektori potom neodstranili ciptuning. Kazdopadne je potom nizsia spotreba a lepsie radi prevodovka. Ja to odporúčam
hovorí sa tomu update....proste vylepšeny origo soft.....su programy čo dokažu aktualizovat iba soft konkretnej jednotky,ale toto su veci na dobry zdroj aspon 40A a trpezlivot a risk že niečo spadne...))))ale primo v bmw,ak im to spadne tak to musia aj opravit...)))))
Naposledy upravil/-a TT-SIMIK v Nedeľa, 14. Októbra 2012, 23:44, upravené celkom 1 krát.
kiss my ass: no kamo neviem ci to dam opravit skorej, ja to nebudem riesit kym sa nerozjebe ten automat (tak jak mi to lubo odporucil :-) ), a zatial mi to funguje absolutne v pohode tak, ze dam manual a preradim do dvojky.. v kazdom pripade, nieco bude na tom natlakovani, lebo proste to je citit ze ked tam hodim dvojku tak sa to natlakuje.. ale pochybujem ze to vyriesi soft..
no sak to je to :-) ze naco budem investovat teraz 800-1000€ do prkotiny, ked potom to spravim komplet za 1500.. a mozno to aj vydrzi, sak mam na tom uz skoro 40 000 a stale to je take iste jak predtym.. nemyslel som to tak ze budem jazdit jak debil a rozdrbem to naschval
ten update, ked niekto zisti jaka je cenovka, nech to sem napise :-) mozno by som to vyskusal keby to nebolo nejak drahe..