... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
bejbo20 napísal:Hrozne somnou coNeviem ale predtim mi to nerobilo a teraz ma to sere ze to robi! Do nicoho nenaraza, vsak som ho centroval a je pekne tak ako ma...... A je mi jasne ze su tam gumove spojky a tie su urcene presne na prenos vybracii, no mne sa koncovy tlmic hzbe s prava do lava asi 2cm a to nieje normalne, uznaj sam, no nie!?!
alfi666 napísal:Katalyzator je na turbo prichyteny cez taku harmoniku... a cez nu by vacsina vibracii nemala prejst (aj keby mal vymlatene silenty na motore)..
Skor si myslim, ze mas niekde napevno uchyteny ten vyfuk a tym sa ta vibracia prenesie az na koniec... na rusenie vibracii sluzi ta harmonika... skontroluj, ci je to tam OK...
Boa.. mat ja vase problemy
alfi666 napísal:O:) Vsak ja sa nehadam :).. verim, ze mu to vibruje ...
Ty mas 2 katalyzatori?... nemyslel si stredovy tlmic?
alfi666 napísal:hmmm... tak taky isty mam aj ja... a tiez som si predtym pozrel bmwfans.... a nechce sa mi verit, ze by v '99 tom niekto daval na diesle 2ks katalyzatorov... hlavne ked tie auta mali len 1 lambda sondu.... to druhe bolo mozno neskor vymene za filter
pevnych castic.. ale to zrejme az pri emisnej norme 4... a ta uz myslim mala 2 lambda sondy ...
Neviem ci emisna norma 3 mala to sekundarne spalovanie... ale je celkom mozne, ze je to ono...
Nehovorim, ze to nieje mozne, ale ruku do ohna by som nedal ani za BMWFANS
slamec napísal:mám ´01 a v techničáku som kukal a tam nič
sondu máš aj ty aj ja- podľa toho máme mať EU4 a nemáme? - kua je to pomiešané
![]()
a vo fanse podľa vinka je tam tiež EU3 aj EU4