takze vcera jak som s mojim blbnucim autom isiel do servisu tak to blblo jak hore pisem..chalan to pokukal, diagnostika nic nezistila poskusal hadicky vsetky co su tam okolo toho ventilu vyzerali ok, iba jednu ze trochu skratil..tak sa isiel previezt ze co to teda presne robi a nic, auto islo jak hodinky, tak som mu ho nechal vcera ho zobral domov a vozil sa na nom sukromne cca 30 km (bez sania a krytov, to zhodil a nedaval to tam) a dneska mi vola ze on sa na tom vozil vcera fakt vela a ze nic to nerobi, tak som dosiel tam a on ze povoz ma tak som sme sa vozili asi 20 minut zohrial sa motor a auto ide ako hodinky..VYSVETLI mi niekto co sa s tym mojim autom deje?..

tak som ho zaviezol nahodil mi vsetky kryty a sanie a povedal ze sa s tym mam vozit a ked to zacne znovu robit, tak mam dojst..
akoze nechapem s toho vobec, lebo sak mne to blblo furt a on to rozobral pokukal a skratil jednu hadicku ( sam neveril ze to mohlo vyriesit moj problem) ale zrazu auto ide normalne?..povedal ze neveri na zazraky a ja tiez, takze teraz sa mozem vozit v blizkosti domu lebo ked sa mi to stane niekde 100 km od domu tak sa netesim na tu nekonecnu cestu domov s dusiacim sa autom..kurv
to lovec: asi som ta moc nepotesil, kedze sa to "vyriesilo" (docasne) samo..
to simik: hovoril som mu ze tam je nejaky zavit co sa nastavuje a povedal ze o tom vzivote nepocul a ze ani chalani zo servisu o tom nepoculi..asi ked tam najblizsie pojdem si od teba zoberem cislo a ked tam budem ti zavolam a pokecas s nimi..=))))