fakt? tak to si prvy co ma rovnaky problem ako ja, lebo presne ten isty problem som este nikde nenasiel ... mne to trva uz dva roky, ale vzdy v zime to neriesim a stale nemam tusenie kde je problem

- aky rok vyroby a kod motora mas ? , budem vediet porovnat motory a mozno to pomoze

- diagnostika uz po nastartovani neukazala ziadnu chybu a ani ziadne odchylene hodnoty, vsetko funguje ako ma, volnobeh krasne drzi a vsetky merane hodnoty su vyborne ...... bolo podozrenie ze blbo nastavuje hodnoty pred startom, tak sa porovnala diagnostika pred startom s druhym compactom, ktory startuje dobre a hodnoty boli rovnake ...... boli kontrolovane netesnosti a tiez sa nic nezistilo, okrem toho nova vaha, snimac teploty, snimac vaciek sacej aj vyfukovej, sviecky ....... motor startuje na 4 valce, vstrekovanie je rovnomerne vo vsetkych, tlak paliva ok, klapka funguje ok (aj ked valvetronic ju vlastne nahradza a klapka je len na nudzovy rezim) ziadne dierky v sani, dokonca ani dierky vo vyfukovom potrubi, vakuova pumpa ci jak sa to vola funguje pri starte ako ma, volnobezny ventil to nema, zase ho nahradza valvetronic, tak ako aj klapku, klapka je vycistena, separator oleja ok .... hocico nefungujuce by sa prejavilo pocas jazdy, alebo by to neslo aj v zime ...... nemam uz co skontrolovat
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)