... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
midnight_man napísal:Kolko si najazdil s tou spojkou? Daj jej troška času nech si sadne...
lubesko napísal:Nemenili ste lozisko pri vymene spojky?Cez víkend idem rozobrať auto skontrolujeme spojku a vyjadrím sa že načo sme prišli. Ja len dúfam že to bude len to ložisko.......bo ma trafí.
potmehuth napísal:
No, neakych uz dost na to, aby si sadla. Cez 5tis. Dnes som auto zobral mechanikovi na vymenu prednej napravy, tak som mu povedal, nech to pozrie, povozi sa, popripade rozoberie.
Som zvedavy. Dakujem.
potmehuth napísal:
Tak mechanik to rozobral, popozeral a zlozil. Nic nie je zle. Ale ako to rozobral a zlozil, vyparili sa aj priznaky a radit ide na prvykrat, bez hukotania. Zahada, ale Bohu vdaka
![]()
Dakujem za rady a pomoc tu v teme :)
potmehuth napísal:
Dakujem za pomoc. Takze pokial nastartujem, tak sa prevodovka vobec netoci a ked prvykrat po nastartovani pustim spojku, tak sa spoja a roztoci sa prevodovka. Nasledne pri rovnakom ukone to uz neurobi, nakolko sa uz prevodovka toci a pri spojeni uz nie je taky napor na roztoccenie a lepsie zapadne a uz otacky nezakolisu. Chapem spravne?
Tak to teda nebudem riesit. Pokial bude nieco zle, tak sa to ukaze alebo ozve jasnejsie.
PS: ked uz to tu je take rozpytvane a nech to mame vsetko pokope, este mam otazku ohladom prajvu opotrebeneho/vadneho spojkoveho valca???
Este raz, dakujem
lubesko napísal:Ahojte som v tejto téme zas spojka nová menená celý komplet aj s ložiskom asi cca v Auguste a tie zvuky sa vrátili zase to ložisko je možné že sa po takom krátkom čase zas rozje..lo ložisko ?
Zaa info Ďakujem !
Je to zas to isté na 100% viem čo to je len ma hnevá že tak skoro.