zdravim chalani som tu novy,vcera som prezeral cele forum a bodobny problem co mam ja som nesiel,jedna sa o bmw 330d e46 135kw r.v.2001, kupil som sproblemom ze isiel na 5.5valca jedna triska stala kamos mi to vymenil auto ide normalne tak ako ma myslim ze na vsetky valce pravidelne,ale nemato ziaden vykon napichol na dignostiku boly sme sa aj previest a nic neukazuje ziadny chyba,najprv sme si myslely ze mozu byt podtalakove hadicky zle alebo ze hadica do intercolera je praknuta,vsetko sme prezrely a ok,akurat co bolo zle silnbloky na motore su tam pneumaticke tak som to vymenil,isiel som sa previez islo to tak o nieco lepsie ale stale je to slabe,vcera som bol zase na diagnostike robyl mi aj test ovladania egru vsetko ok a aj turba ci tlaci vyzeralo dobre,ale malo vysie hodnoty onieco ako bolo stanovene,a ked mu udrel na volnobehu tak hodnota padla dole stale myslim o turbe,skusaly sme aj povolyt prirubu na turbe pri kataku ci neni upchaty isiel som sa previezt to iste,je to slabe ako caj, a este vtych nissych otackach od 1800 do 3400 to ide tak nic moc ale snazisa ale prejde cez 3400 a motor zvolnuje a ma problem prejst cez 4000tis!nevieme si tym rady kde moze byt problem na dignostyke nic neukaze absolutne, ide ma stoho je_bnut,motor pekne si pradie super zvuk ale co stoho ked nejde to ani prd posrana 1.9tdi 96 by ma dala a toby to nemusel ani vytocit!dakujem za vase nazory!
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)