... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
potmehuth napísal:
Neprehaname, len poukazujeme :)
A vstreky, zhavice menis podla toho, v akom stave auto kupis a ako sa k nemu chovas a ako ho servisujes beznym servisom :) Cize dolezita je samotna kupa :)
BTW....nie su to len vstreky, zhavice, olej....ved sam vies, ze aj brzdy a kopa inych veci :)
Ked mas maly bazen, mas mensiu udrzbu a na veci je mensi narok...ked mas velky bazen, tak mas ine naklady na udrzbu, vybavenie a podobne...fyzika nepusti
bramborak napísal:bola tu reč o vybave...
výbava je velmi pekna vec, ale... myslim, ze motor vybavou nenahradiš. vyhrev sedaciek a cuvacie senzory,tempomat (diesel) dokupis, ale motor nie
potmehuth napísal:V prvom rade sa zamysli nad tym, ci vobec mas na trojliter (kupa, prvotny servis + samozrejme dalsi servis s odstupom casu). Nech si hovori kto chce, co chce....naklady na trojliter su vacsie oproti dvojlitru (viac valcov, viac vstrekov, viac zhavicov, vacsie turbo...plus motor je robustnejsi a ma silnesiu mechanicku silu, k comu treba odolnejsie diely)
Ked mas na trojliter, tak sa rozhodni, ci mas na slabsiu verziu alebo silnejsiu verziu.
Dalej sa rozhodni, ci xces silny motor a socialnejsiu vybavu, alebo slabsi s lepsou vybavou. Pokial mas na trojliter s prijmenou vybavou, tak nie je nad cim uvazovat a ber to![]()
A nic v zlom :)
Sk1r3x napísal:a čo takto trojliter s middle výbavou, aj tak si väčšina z nás to auto celé prerobí vnútri, motor neprerobíš
... nepotrebujem harman kartón , nepotrebujem vyhrievané nafukovacie sedačky, nepotrebujem xenony a nepotrebujem dažďový senzor
.... potrebujem poriadny volant, páku a motor
... chalani neriešte tu sračky predsa , každý má to čo mu stačí
, čím viac výbavy , tým ťažšie auto , tým menšia akcelerácia
![]()
![]()
volajte ma gramhunter ...
halooooo napísal:
Co tym myslis ze silnejsiu verziu alebo slabsiu ? Myslis 330d a 330d XD 4x4 ? Asi ano.
potmehuth napísal:
Toto je tvoj nazor a respektujem ho....ale vsetko nieco stoji a vsetko zalezi na preferenciach...preto som pisal, ze ked clovek na to ma, nech si dopraje :)
ja suhlasim s Drakulomale samozrejme treba zachovat pomer nalozenosti a motoru :) bolo by mi trapne mat fabiu HTP s RS interierom
ale dvojliter s mpacketovym interierom je pre mna priatelnejsia volba, ako trojliter s lavicami s umelym volantom a tak... :)
PEACE
Schneider napísal:
Tiež som mal podobné úvahy, a tiež som sa rozhodoval medzi 2 a 3 litrom...
...a ešte aj dnes ma zaškrie pri srdci, ked na krajnici počujem šepotať 6 válca, potom ale sadnem do svojho, a pri pohladení zmyslov príjemným interiérom a exteriérom svojho bawora ( M2Packet) všetko opadne, popreháňam sa, a je to preč...
Poobzeraj si viac ponúk, sadni si dnu, prevez sa, a zober čo ťa viac chytí za srdce... Sú to skvelé autá, nebudeš sklamaný ani z dvojlitra... Aj dvojliter ponúkne príjemný zážitok, zvlášť ak si už nebol odjazdený na podobne výkonnom aute...
potmehuth napísal:
NIE...myslim trojliter 135Kw alebo 150kW....xd je este plus...dalsie rozhodovanie, ktore je na tebe :)
potmehuth napísal:Tak uz ti len prajem stastnu ruku pri vybere dobreho kusu :) a potom nam ho tu predstav.....fesaka