... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Re: BMW 3 diesel 2.0 l alebo 3.0 l ?

Utorok, 14. Augusta 2012, 11:04

potmehuth napísal:

Neprehaname, len poukazujeme :)

A vstreky, zhavice menis podla toho, v akom stave auto kupis a ako sa k nemu chovas a ako ho servisujes beznym servisom :) Cize dolezita je samotna kupa :)

BTW....nie su to len vstreky, zhavice, olej....ved sam vies, ze aj brzdy a kopa inych veci :)

Ked mas maly bazen, mas mensiu udrzbu a na veci je mensi narok...ked mas velky bazen, tak mas ine naklady na udrzbu, vybavenie a podobne...fyzika nepusti :thumbup:

kolega si kúpil malý bazén, nafukovací, s externým filtrom, celé leto som počúval jeho <>čovanie, že koľko je s tým starosti :-"

bramborak
Auto: e91 "07
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 14. Augusta 2012, 11:26

bola tu reč o vybave...
výbava je velmi pekna vec, ale... myslim, ze motor vybavou nenahradiš. vyhrev sedaciek a cuvacie senzory,tempomat (diesel) dokupis, ale motor nie :oops:
nahradne diely: E34 tour+sedan, E32
kúpim akýkoľvek kat/y,zanesený DPF filter=> sukr.sprava :)

DrakulaVladimir
Auto: 7er
Kraj: Bratislavský

Utorok, 14. Augusta 2012, 11:35

radsej "nalozenu" 110kw ako socik 135kw :))
735i
525iA ex
320d ex

Obrázok

potmehuth
Kraj: Nitriansky

Utorok, 14. Augusta 2012, 12:54

kolega si kúpil malý bazén, nafukovací, s externým filtrom, celé leto som počúval jeho <>čovanie, že koľko je s tým starosti :-"[/quote]

ked si kupis nafukovaci bazen (fabia HTP) a xces chodit rychlo a svizne...tiez budes pi....vat :)

potmehuth

Utorok, 14. Augusta 2012, 13:02

bramborak napísal:
bola tu reč o vybave...
výbava je velmi pekna vec, ale... myslim, ze motor vybavou nenahradiš. vyhrev sedaciek a cuvacie senzory,tempomat (diesel) dokupis, ale motor nie :oops:

Toto je tvoj nazor a respektujem ho....ale vsetko nieco stoji a vsetko zalezi na preferenciach...preto som pisal, ze ked clovek na to ma, nech si dopraje :)

ja suhlasim s Drakulom :D ale samozrejme treba zachovat pomer nalozenosti a motoru :) bolo by mi trapne mat fabiu HTP s RS interierom :D ale dvojliter s mpacketovym interierom je pre mna priatelnejsia volba, ako trojliter s lavicami s umelym volantom a tak... :)

PEACE :thumbup:

Sk1r3x
Auto: AUDI A6 C7

Utorok, 14. Augusta 2012, 13:10

a čo takto trojliter s middle výbavou, aj tak si väčšina z nás to auto celé prerobí vnútri :D , motor neprerobíš ;) ... nepotrebujem harman kartón , nepotrebujem vyhrievané nafukovacie sedačky, nepotrebujem xenony a nepotrebujem dažďový senzor :D .... potrebujem poriadny volant, páku a motor :D ... chalani neriešte tu sračky predsa , každý má to čo mu stačí ;) , čím viac výbavy , tým ťažšie auto , tým menšia akcelerácia :twisted: :twisted: :twisted: volajte ma gramhunter ...

halooooo
Autor témy
Auto: BMW 320 D Touring
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 14. Augusta 2012, 13:13

potmehuth napísal:
V prvom rade sa zamysli nad tym, ci vobec mas na trojliter (kupa, prvotny servis + samozrejme dalsi servis s odstupom casu). Nech si hovori kto chce, co chce....naklady na trojliter su vacsie oproti dvojlitru (viac valcov, viac vstrekov, viac zhavicov, vacsie turbo...plus motor je robustnejsi a ma silnesiu mechanicku silu, k comu treba odolnejsie diely)

Ked mas na trojliter, tak sa rozhodni, ci mas na slabsiu verziu alebo silnejsiu verziu.

Dalej sa rozhodni, ci xces silny motor a socialnejsiu vybavu, alebo slabsi s lepsou vybavou. Pokial mas na trojliter s prijmenou vybavou, tak nie je nad cim uvazovat a ber to :thumbup:

A nic v zlom :)

Co tym myslis ze silnejsiu verziu alebo slabsiu ? Myslis 330d a 330d XD 4x4 ? Asi ano.

DrakulaVladimir
Auto: 7er
Kraj: Bratislavský

Utorok, 14. Augusta 2012, 13:16

Sk1r3x napísal:
a čo takto trojliter s middle výbavou, aj tak si väčšina z nás to auto celé prerobí vnútri :D , motor neprerobíš ;) ... nepotrebujem harman kartón , nepotrebujem vyhrievané nafukovacie sedačky, nepotrebujem xenony a nepotrebujem dažďový senzor :D .... potrebujem poriadny volant, páku a motor :D ... chalani neriešte tu sračky predsa , každý má to čo mu stačí ;) , čím viac výbavy , tým ťažšie auto , tým menšia akcelerácia :twisted: :twisted: :twisted: volajte ma gramhunter ...

no vidis,ja zase potrebujem vyhrievane pekne sedacky,xenon,a pekny kozeny interier i ked ma tlaci "iba" 150 koni :))
735i
525iA ex
320d ex

Obrázok

potmehuth

Utorok, 14. Augusta 2012, 13:54

halooooo napísal:

Co tym myslis ze silnejsiu verziu alebo slabsiu ? Myslis 330d a 330d XD 4x4 ? Asi ano.

NIE...myslim trojliter 135Kw alebo 150kW....xd je este plus...dalsie rozhodovanie, ktore je na tebe :)

Schneider
Auto: BMW 320D,Touring,04
Kraj: Žilinský

Utorok, 14. Augusta 2012, 16:47

potmehuth napísal:

Toto je tvoj nazor a respektujem ho....ale vsetko nieco stoji a vsetko zalezi na preferenciach...preto som pisal, ze ked clovek na to ma, nech si dopraje :)

ja suhlasim s Drakulom :D ale samozrejme treba zachovat pomer nalozenosti a motoru :) bolo by mi trapne mat fabiu HTP s RS interierom :D ale dvojliter s mpacketovym interierom je pre mna priatelnejsia volba, ako trojliter s lavicami s umelym volantom a tak... :)

PEACE :thumbup:

Tiež som mal podobné úvahy, a tiež som sa rozhodoval medzi 2 a 3 litrom...
...a ešte aj dnes ma zaškrie pri srdci, ked na krajnici počujem šepotať 6 válca, potom ale sadnem do svojho, a pri pohladení zmyslov príjemným interiérom a exteriérom svojho bawora ( M2Packet) všetko opadne, popreháňam sa, a je to preč...
Poobzeraj si viac ponúk, sadni si dnu, prevez sa, a zober čo ťa viac chytí za srdce... Sú to skvelé autá, nebudeš sklamaný ani z dvojlitra... Aj dvojliter ponúkne príjemný zážitok, zvlášť ak si už nebol odjazdený na podobne výkonnom aute...

potmehuth

Utorok, 14. Augusta 2012, 17:26

Schneider napísal:

Tiež som mal podobné úvahy, a tiež som sa rozhodoval medzi 2 a 3 litrom...
...a ešte aj dnes ma zaškrie pri srdci, ked na krajnici počujem šepotať 6 válca, potom ale sadnem do svojho, a pri pohladení zmyslov príjemným interiérom a exteriérom svojho bawora ( M2Packet) všetko opadne, popreháňam sa, a je to preč...
Poobzeraj si viac ponúk, sadni si dnu, prevez sa, a zober čo ťa viac chytí za srdce... Sú to skvelé autá, nebudeš sklamaný ani z dvojlitra... Aj dvojliter ponúkne príjemný zážitok, zvlášť ak si už nebol odjazdený na podobne výkonnom aute...

Vystihol si to presne :)...ked budem velky a budem mat na 6 valec s fayn interierom, tiez pojdem radsej do vyssej rady motorov a najradsej do benzinu. Zatial vsak na to nemam, tak si jazdim a podotykam spokojne na tom, na co mam :)

halooooo
Autor témy

Utorok, 14. Augusta 2012, 18:05

potmehuth napísal:

NIE...myslim trojliter 135Kw alebo 150kW....xd je este plus...dalsie rozhodovanie, ktore je na tebe :)

vsak prave na to som sa pytal :) v tomto som uz rozhodnuty 135 kW a aj v tom ze urcite 3.0 l

potmehuth

Utorok, 14. Augusta 2012, 19:32

Tak uz ti len prajem stastnu ruku pri vybere dobreho kusu :) a potom nam ho tu predstav.....fesaka :thumbup:

halooooo
Autor témy

Utorok, 14. Augusta 2012, 20:18

potmehuth napísal:
Tak uz ti len prajem stastnu ruku pri vybere dobreho kusu :) a potom nam ho tu predstav.....fesaka :thumbup:

Dakujem :) Jasne ze Vam ho predstavim uz ked ho budem mat. Ale to najskor musim predat svoju Z3. Aj teraz mam baworacika :)

halooooo
Autor témy

Nedeľa, 19. Augusta 2012, 05:31

Caute chcem sa spytat. Nasiel som jedneho zaujimaveho 2 - litrika. Je to ta silnejsia verzia 125 kW - 170 koni. Je to motoricky dobre auto ? Mal som najskor v plane kupit 3.0 l ale myslim ze toto by bola dobra volba. Mensia poistka za 2.0 l a fajn vykon :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných