... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
ice.blade napísal:este otazka kto si kupoval AE kruzky na E46 halogen (14+12,6) a este ich nema nahodene na aute z BA? pripadne kto si take planuje kupit? chcel by som si primerat 14cm kruzok na moje svetla ci mi tam bezproblemov pasne nech mozem vybavovat tieto vadsie... vdaka :)
alfi666 napísal:co vymyslas?.. ved ten kruzok ti tam pasuje paradne... tie 14cm krusky su velke.. z casti ich zakryva ten dekel co je pred svetlami, cize zo vsetkych uhlov nieje vidiet cely kruzok....
Nespekuluj a nechaj si 4x 12,6
crumar napísal:Opat sa k tomu vratim pre upresnenie z doterajsich skusenosti...
E46 Halogen - pred Facelift
Dve moznosti:
1. 1x velky, 1x maly
2. 2x velky (po vycentrovani sa odstrani nezelana medzera na dialkovom svetle, vid problem uzivatela marosss. Odskusane niekolkokrat, takze bez debaty)
E46 Xenon - pred Facelift
Dve moznosti:
1. 1x velky, 1x maly (pri pohlade zboku nie je kruzok vidiet cely...)
2. 2x maly (najlepsia volba, kruzky su rovnake ako na E36)
E46 Halogen - po Facelift
1x velky, 1x maly
E46 Xenon - po Facelift
2x male
Takze ak kupujete kruzky pre svetla s cockou (Xenon), kupujte kruzky vsetky rovnake - male (E36)
Pre modely s parabolou zase 1 velky a 1 maly.
Snad to uz bude jasne kazdemu.
zhmp napísal:Takže tymto si potvrdil že som mal pravdu??? V o facelifte????hmmmmm![]()
![]()
![]()
crumar napísal:Moje rady viedli hlavne k pred Faceliftovemu modelu, do ktoreho sa daju dat uvedene kruzky..., cize si myslim, ze pravdu mame obaja len sme sa zrejme nepochopili...
taaaaak toto ma prekvapilo... o takychto kruzkoch som nevedel... poradte pls. stranku kde by sa to dalo objednat... to vyzera fakt dobre...!!!