... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
alfi666 napísal:mozes to potom PLS odfotit ako to pasne do tych halogenov?... lebo ja mam naozaj 1 kruzok vacsi a na svetlomet pasoval perfektne, ovsem kruzok je tak trochu skryty a nevidiet ho uplne cely zo vsetkych uhlov.. pretoze miestami ho prekryva ten cierny dekel co je pred svetlami...
No a mozno ten 12cm kruzok sa tam tiez da nejak prisposobit a tym padom by tento problem zmizol
alfi666 napísal:prekladat to netreba... uchytit sa tam daju aj velke aj tie mensie, cize je to asi jedno... podla mna vsak idealne by bolo mat 2x 12,6cm.... tie 14cm su proste velke
Avsak stretavacie svetlo je na halogenoch o nieco vacsie ako dialkac... cize asi preto sa dodavaju v roznych velkostiach na halogeny... ale stretavacka na xenonoch je mala, tak na obe stacia mensie kruzky... tot vse... podla mna zbytocne dalej rozoberat
crumar napísal:Veru netreba. Vysvetlene.
zhmp napísal:S toho vyplýva že maš pravdu a to čo je pisane na inych strankach je na Pič.....takže beriem.......mne to sadlo ako rit na šerbel......večšie a menšie.....ale šak mne je to vlastne jedno.....z niekym sa tu hadat za jednu pičovin......u.......a. ešte ked ti to dalši pritvrdia je o ničom......!!!!!! Takže mam na haku!!!!
Na margo tej montáže na bmwstyle.cz.....pozeral som ju 10x.. nikde tam nieje pisane, že tie kružky su veščie a menšie pri tej montáži na xenon.....ale srat na to....:-)))))))![]()
![]()
Díkes chlapci za snahu....heheh......:-)))))
crumar napísal:10x si pozeral na tu montaz a nevsimol si si to hlavne o com som pisal a kam som tym mieril.
zhmp napísal:Myslim že všetci do jedneho si tu všimli o čom si tu pisal a kam si mieril......a asi sa pekne na tejto teme aj pobavili....ale šak aj to treba....:-)))) Keby som si ja tie svoje svetla nerozoberal do šrobika a nedaval si tam sam tie AE,a nie na tie držiačiky čo su k tomu original ale uplne inak, tak si tu nedovolim otvorit hubu.....a tvrdiť opak.....
NEXENON 2x 12.6 a 2x 14cm
XENON 4x 12,6cm ale mesti sa tam aj ten večší....ale ja osobne to nemam vyskušane...!!!!!!K O N E C !!!!!!!
crumar napísal:Ty to odskusane nemas a poucujes ma? Ja na rozdiel od teba ano a ver mi, ze nie 1x.