... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
crumar
Auto: 528i
Kraj: Žilinský

Streda, 10. Septembra 2008, 08:50

Prave mi prisla sada na halogen a ake su vo vnutri? Vsetky rovnake. ;)

alfi666

Streda, 10. Septembra 2008, 08:54

mozes to potom PLS odfotit ako to pasne do tych halogenov?... lebo ja mam naozaj 1 kruzok vacsi a na svetlomet pasoval perfektne, ovsem kruzok je tak trochu skryty a nevidiet ho uplne cely zo vsetkych uhlov.. pretoze miestami ho prekryva ten cierny dekel co je pred svetlami...

No a mozno ten 12cm kruzok sa tam tiez da nejak prisposobit a tym padom by tento problem zmizol ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

crumar

Streda, 10. Septembra 2008, 09:39

alfi666 napísal:
mozes to potom PLS odfotit ako to pasne do tych halogenov?... lebo ja mam naozaj 1 kruzok vacsi a na svetlomet pasoval perfektne, ovsem kruzok je tak trochu skryty a nevidiet ho uplne cely zo vsetkych uhlov.. pretoze miestami ho prekryva ten cierny dekel co je pred svetlami...

No a mozno ten 12cm kruzok sa tam tiez da nejak prisposobit a tym padom by tento problem zmizol ;)

Jasne, pokial bude cas tak to odfotim.
To este neznamena, ze ich musis prerabat. Ako som uz pisal, kruzky na E46tke su zamenitelne, ostatne je uz na samotnom majitelovi co sa mu viac paci... :wink:

crumar

Streda, 10. Septembra 2008, 11:16

BMW E46 A+B Projector Headlights White 2 big ccfl angel rings and 2 small ccfl angel rings , 2 ccfl Inverters Angel eyes...

BMW E46 Non Projector Headlights White 4 ccfl angel rings with the same sizes, 2 ccfl Inverters Angel eyes...

Treba to aj prelozit?
:wink:

alfi666

Streda, 10. Septembra 2008, 11:31

prekladat to netreba... uchytit sa tam daju aj velke aj tie mensie, cize je to asi jedno... podla mna vsak idealne by bolo mat 2x 12,6cm.... tie 14cm su proste velke ;)

Avsak stretavacie svetlo je na halogenoch o nieco vacsie ako dialkac... cize asi preto sa dodavaju v roznych velkostiach na halogeny... ale stretavacka na xenonoch je mala, tak na obe stacia mensie kruzky... tot vse... podla mna zbytocne dalej rozoberat ;)

crumar

Streda, 10. Septembra 2008, 11:37

alfi666 napísal:
prekladat to netreba... uchytit sa tam daju aj velke aj tie mensie, cize je to asi jedno... podla mna vsak idealne by bolo mat 2x 12,6cm.... tie 14cm su proste velke ;)

Avsak stretavacie svetlo je na halogenoch o nieco vacsie ako dialkac... cize asi preto sa dodavaju v roznych velkostiach na halogeny... ale stretavacka na xenonoch je mala, tak na obe stacia mensie kruzky... tot vse... podla mna zbytocne dalej rozoberat ;)

Veru netreba. Vysvetlene. ;)

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Hmmmmm

Streda, 10. Septembra 2008, 20:55

crumar napísal:
Veru netreba. Vysvetlene. ;)

S toho vyplýva že maš pravdu a to čo je pisane na inych strankach je na Pič.....takže beriem.......mne to sadlo ako rit na šerbel......večšie a menšie.....ale šak mne je to vlastne jedno.....z niekym sa tu hadat za jednu pičovin......u.......a. ešte ked ti to dalši pritvrdia je o ničom......!!!!!! Takže mam na haku!!!!

Na margo tej montáže na bmwstyle.cz.....pozeral som ju 10x.. nikde tam nieje pisane, že tie kružky su veščie a menšie pri tej montáži na xenon.....ale srat na to....:-))))))) 8) 8) 8) Díkes chlapci za snahu....heheh......:-)))))

TO-BOBO1
Kraj: Nitriansky

Streda, 10. Septembra 2008, 20:59

alfi666 napísal:
Ja mam od Raptora na Halogeny E46 pred FL... a jeden bol vacsi a druhy mensi... vacsi na stretavacie a mensi na dialkove :roll: ... a sadli ako rit na serbel :wink:

Cize podla mna zhmp dobre hovori ;) a aj vsetky obrazky tomu nasvedcuju... 8)

Zdeno ma pravdu aj keby kamen tehlu je8al ...

crumar

Re: Hmmmmm

Streda, 10. Septembra 2008, 21:48

zhmp napísal:
S toho vyplýva že maš pravdu a to čo je pisane na inych strankach je na Pič.....takže beriem.......mne to sadlo ako rit na šerbel......večšie a menšie.....ale šak mne je to vlastne jedno.....z niekym sa tu hadat za jednu pičovin......u.......a. ešte ked ti to dalši pritvrdia je o ničom......!!!!!! Takže mam na haku!!!!

Na margo tej montáže na bmwstyle.cz.....pozeral som ju 10x.. nikde tam nieje pisane, že tie kružky su veščie a menšie pri tej montáži na xenon.....ale srat na to....:-))))))) 8) 8) 8) Díkes chlapci za snahu....heheh......:-)))))

10x si pozeral na tu montaz a nevsimol si si to hlavne o com som pisal a kam som tym mieril.

TT-SIMIK

Streda, 10. Septembra 2008, 23:11

crumar napísal:
10x si pozeral na tu montaz a nevsimol si si to hlavne o com som pisal a kam som tym mieril.

Myslim že všetci do jedneho si tu všimli o čom si tu pisal a kam si mieril......a asi sa pekne na tejto teme aj pobavili....ale šak aj to treba....:-)))) Keby som si ja tie svoje svetla nerozoberal do šrobika a nedaval si tam sam tie AE,a nie na tie držiačiky čo su k tomu original ale uplne inak, tak si tu nedovolim otvorit hubu.....a tvrdiť opak.....

Išlo tu len o jedno jedine.....ked ja ako zakaznik si kupim AE a nebudu mi pasovat, tak ma to dobre nasere....beriem to že ked daš na xenony jeden večší tak to može pasovat to ja už neviem, neskušal som,ale na halogenove ti pasovat rovnake nebudu, lebo v tej večšej parabole by sa ten maly kruh utopil....skušal som ho tam z pičovin.....y aj ten maly....a schoval sa odvnutra....tym padom by svojou šírkou branil aj lučom čo sa odražaju od paraboli tym padom menšia svietivost stretavacieho svetla...!!!! to je vše......ked je raz jedna parabola večšia a jedna menšia tak aj kruhy tak musia byt.....to je moj nazor!!!!
FACELIFT
NEXENON 2x 12.6 a 2x 14cm
XENON 4x 12,6cm ale mesti sa tam aj ten večší....ale ja osobne to nemam vyskušane...!!!!!!K O N E C !!!!!!!
Naposledy upravil/-a TT-SIMIK v Pondelok, 24. Novembra 2008, 04:05, upravené celkom 1 krát.

crumar

Streda, 10. Septembra 2008, 23:41

zhmp napísal:
Myslim že všetci do jedneho si tu všimli o čom si tu pisal a kam si mieril......a asi sa pekne na tejto teme aj pobavili....ale šak aj to treba....:-)))) Keby som si ja tie svoje svetla nerozoberal do šrobika a nedaval si tam sam tie AE,a nie na tie držiačiky čo su k tomu original ale uplne inak, tak si tu nedovolim otvorit hubu.....a tvrdiť opak.....

NEXENON 2x 12.6 a 2x 14cm
XENON 4x 12,6cm ale mesti sa tam aj ten večší....ale ja osobne to nemam vyskušane...!!!!!!K O N E C !!!!!!!

Ty to odskusane nemas a poucujes ma? Ja na rozdiel od teba ano a ver mi, ze nie 1x.

TT-SIMIK

Hmmmmm

Štvrtok, 11. Septembra 2008, 04:56

crumar napísal:
Ty to odskusane nemas a poucujes ma? Ja na rozdiel od teba ano a ver mi, ze nie 1x.

Ja ta nepoučujem o xenonoch..........ja ti hovori ako to ma byt na nexenonoch ako som to ja montoval a x dalších!!!!!!! šak montuj jak chceš!!!!!! Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 24. Novembra 2008, 02:05

vcera som nahadzoval AE na moje svetla E46 predface xenon... kupil som 4x12,6cm kruzky ako uvadza vadsina vyrobcov AE na nete a hadajte co :) priemer paraboly na dialkove a na xenony je iny... na dialkove halogenove pekne pasne 12,6cm kruzok ale na stretavacky xenon vonkajsi rozmer paraboly je presne 14,7cm cize je robena na 14ku kruzok... faceliftova verzia to ma uplne inak... sack co budem kecat photo povie viac

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 24. Novembra 2008, 13:26

este otazka kto si kupoval AE kruzky na E46 halogen (14+12,6) a este ich nema nahodene na aute z BA? pripadne kto si take planuje kupit? chcel by som si primerat 14cm kruzok na moje svetla ci mi tam bezproblemov pasne nech mozem vybavovat tieto vadsie... vdaka :)

alfi666

Pondelok, 24. Novembra 2008, 15:55

co vymyslas?.. ved ten kruzok ti tam pasuje paradne... tie 14cm krusky su velke.. z casti ich zakryva ten dekel co je pred svetlami, cize zo vsetkych uhlov nieje vidiet cely kruzok....
Nespekuluj a nechaj si 4x 12,6 ;)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných