... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
miki012 napísal:uz som sem pisal ze mam ten isty problem ako vy.ale pred 4 dnami sa mi vybila baterka este je tam od vyroby...dal som ju nabit a odvtedy to je 3den jazdenia otacky nekolisu???moze to mat nejaky suvis?nieco sa vyresetovalo alebo neviem...a este sa chcem opytat teraz tam mam 70ah baterku ked tam dam 77ah baterku bude to ok?alebo aku poradite?325i tour e46 dakujem
miki012 napísal:uz som sem pisal ze mam ten isty problem ako vy.ale pred 4 dnami sa mi vybila baterka este je tam od vyroby...dal som ju nabit a odvtedy to je 3den jazdenia otacky nekolisu???moze to mat nejaky suvis?nieco sa vyresetovalo alebo neviem...a este sa chcem opytat teraz tam mam 70ah baterku ked tam dam 77ah baterku bude to ok?alebo aku poradite?325i tour e46 dakujem
mato_to napísal:Podla mna je to len nahoda :) Mozno sa ti tym odpojenim baterky vyresetovali adaptivne hodnoty, tak si ich auto nacitava znovu... mozno si mal problem iba v tom, uvidis ked pojazdis viac ci sa ti to nevrati...
miki012 napísal:Mal si pravdu problem sa vratil po par dnoch:( no nic budem muset navstivit mechanika