... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
b.kubo napísal:Popremyslaj co si teraz napisal a precitaj si moje temy.a mimochodom ked si spomenul aby som si dal auto do poriadku tak oco myslis ze sa tu snazim?:D naco je forum?:D a kto tu riesi hlasnu hudbu? A kto tu riesi horibilny vykon? Citaj a premyslaj..
nadro napísal:
kubo kubo, ja viem že neriešiš horibilný výkon. Ale zníženie spotreby dosiahneš poriadnym vyservisovaním, lebo Tvoje hodnoty spotreby sú úplne niekde inde oproti normálu. A viem dobre čítať to som sa naučil pred 25 rokmi to ma nemusíš napomínať to viem aj sám. Ja Ti chcem len poradiť, aby tá diagnostika bola čo najskôr a potom uvidíš čo a kade sa má uberať Tvoj servis. A keď nechceš horibilný výkon tak nerieš chip.
irons napísal:Ach jo... zase same žvásty, ale dobre, uz som si zvykol ze ludia radi prikrasluju a co sa tyka spotreby, skoro kazdy to hra na veduceho, ktoremu to zere 3,5L/100km, ma aspon 900 koni a jazdi 350 km/h. Dal som si tu namahu a nasiel som cesky manual. Screenshot prikladam. Takze ak mi chces tvrdit ze rozdiel 0,6L v kombinovanej spotrebe je nejaky alarmujuci a treba ho riesit, tak ti drzim palce v tvojom snazeni. Podla mna je to len otazka jeho nohy. Ja sa tu nechcem natahovat, len mam dojem, ze chlapec chce nasilu znizovat spotrebu, ktora je uplne v poriadku.
http://postimage.org/image/fwrfh111h
irons napísal:No ved toto... Ale sak co, nepodebatujes?
ptz napísal:ide o to, ze motor ma vyssi krutiaci moment v nizsich otackach, tym padom nepotrebuje tocit viac = tym padom nevstrekuje viac = tym padom sa neminie viac nafty
vykon sa ziskava hlavne vyssim plniacim tlakom turba, cize vzduchom a za ten sa zatial neplati