Ahoj Bmw-ckari mam mensi problem dnes som kupil BMW e 36 318 tds a problem mam v tom ze ked zhasnem motor a vytiahnem klucik a potom naspet zasa vlozim klucik a potocim tak sa mi vymazu hodiny aj radio vsetky stanice neviete mi poradit v com to asi moze byt? baterka je dobra a nechce sa mi kazdu jazdu vsetko nadstavovat dakujem za rady
ake mas radio? vyzera to ze je daco zle spojene so spinackou. resp. su tam veci ktore musia byt nonstop na baterku napojene bez spinacky(radio a hodiny a tusim aj budiky) skus popozerat poistky
mam radio pioneer a ked som pozeral zbezne poistky zdali sa byt OK zajtra to preverim a dam vediet cul v tme to asi nema zmysel aj ked viem ze baterky existuju zajtra napisem ako s poistkami a az je daco zle napojene zi spinackou to sa mi velmi nepaci
Ja mam tiez rovnaky problem, akurat nejak nemam cas to riesit Ale vraj to je v prepojeni radia. Predpokladam, ked tam mas pioneer, tak si daval ISO redukciu a problem by mohol byt v prepojeni tych kablov. Vraj staci napojit pamet napriamo. Ked tak cekni moj pribeh, tam mi niekto radil :) Ked bude pekne pocasie, tak sa do toho pustim aj ja, dufam, ze to bude len v tom prepojeni.
BMW e36 328i coupe (Avusblau M-packet) a E90 330xi (Monacoblau) - príbeh
lenze mne ak vypnem klucik vymazu sa aj hodinky cize moc sa az tomu nerozumiem ale radio s hodinkami asi nemaju nic spolocne ci sa mylim? a myslim tie hodinky v tom panely kde ukazuje aj teplotu
problem vyrieseny modry kabel drziaci napisany ako remote bol slabo dotlaceny nebol dobry kontakt a co su tie hodiny tak vzdy ked som ich nadstavil tak som ich nepotrvdil tlacidlom SET preto sa to vzdy vymazalo cize diky za rady