zdravim pani ... kedze na mojich svetlach su polamane uchyty po nehode musim si zadovazit nove, ako som tak hladal tak tie ceny su dost zaujimave ale nasiel som teda za 15€ kus s tym ze to su bez cocky, ja mam s cockou teraz tak sa chcem spytat ci by sa dal len ten kryt z tych druhych svetiel prehodit na tie moje alebo je tam nejaky rozdiel ? ... aa este jedna otazka chlapik ma dokonca aj kapotu na coupe za slusnu sumu len ked som sa ho spytal na farbu povedal ze ma napisane v technicaku schwartz a na tom stitku pri motory je napisane schwartz2 cize ta farba asi nebude zhodna s mojim cosmoschwartz
ja mam ZKW a on ma original ale nevie ci bosch alebo co povedal len tolko ze cocka tam neni tak ani to vnutro by som nevedel prehodit ? ... ide mi len o to aby som mal tu cocku
ale je , zohnat akekolvek svetlo co ma uchyty stylu ZKW.. vsetky skla tohoto stylu su na 98% zhodne, cize pasnu na vsetky ZKW look svetla.. ak ma chalan ZKW ale H7, tak kryty svetiel budu pasovat.
kedže už je tu takáto téma....vonkajšie sklá zo ZKW svetiel (H7...nie čočkové ) budú pasovať na svetlá Bosch (takisto H7 a taktiež ten typ čo nemám čočky) ??
kedže už je tu takáto téma....vonkajšie sklá zo ZKW svetiel (H7...nie čočkové ) budú pasovať na svetlá Bosch (takisto H7 a taktiež ten typ čo nemám čočky) ??
nemali by.. ZKW ma inak spravene uchyty ako BOSCH (nemyslim uchyty svetiel, ale ten plast ktory je na skle a zacvakava sa do zadneho dielu svetla)
Your car. Your story. So don't let someone else write the book. E46 320d 02" ex E36 323i 96"
Podla mojho postrehu je svetlo ZKW a Hella uplne to isté, vnútro, paraboly, úchyty a aj ten plast ktory je na skle a zacvakava sa do zadneho dielu svetla. Hovorím o E36 svetlach s 2xH7.
Neviem ako to je s cockami, nikdy som nevidel rozobrate svetlo na E36 s cockou, teda svetlo s H1.
Maiki ale ja by som to sklo odlepil od toho plastu a potom nalepil na bosch svetlo ...( už som to robil na mojich DEPO svetlách ked som ich striekal na čierno )