pelo dam ti navod hej?
rano nastartujes, vychadzas s parkoviska chces ist na hlavnu cestu(stopka), rozbeh, ides 800m (rozbehnes na 50 pribrzdis na v zakrute a znova rozbiehas) odbocis dolava(nikedy koli oprotiiducim autam zastavis = rozbeh) prejdes pomaly max tak 25 asi 200m a zastanes a cakas asi 3minuty s nastartovanym motorom...ides dalej na krizovatke zasa stojis a rozbiehas..prejdes 800m rovinku zasa krizovatka = rozbeh ani nedas 50 a dalsia krizovatka - rozbeh, po chvilke zasa krizovatka = rozbeh, potom hore kopcekom ani nie 500m a zasa krizovatka, hned dalsia a potom uz ides tak 30 koli zlej ceste asi 500m kde asi 2krat spomalujes a parkujes..za celu cestu sa mi motor ani neohreje na pracovnu teplotu(iba v lete ked su hice)...v zime si ktomu prirataj este brcanie na parkovisku pokial sa oskrabe a ometie auto....
na tej rovinke kde idem 800m sa da ist konstantne 50 no zo studenym motorom nie za menej ako 8l/100km...takze myslim ze tych 11l je namieste aj ked najradsej by som mal ako mas ty tych 9,2
tu trasu jazdim kazdy ked tam aj spat ..spat je trasa este o jednu obchadzku dlhsia a su aj kolony z prace takze spotreba ide hore a sem tam sa ide aj mimo mesto co tu spotrebu o kusok stiahne...
mozem spravit video ako sa mi sprava ekonomer pocas celej tejto trasy ak vam to nestaci