... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
lukas318
Autor témy

športove podvozky znizenie a veci s tym suvisiace

Štvrtok, 6. Marca 2008, 08:06

ake mate skusenosti so znizenymi podvozkami? Ja mam jednu E36 orig a jednu na zemi o 6/4 cm nizsie je na nej okruhovy podvozok a drzi ako pribita ale trochu na ukor komfortu, problem nastava ked je niekde mensi obrubnik ze hned chytam spodok, tak som kupil "stred" podvozok znizeny o 3/1,5cm ale ten tak dobre nedrzi moc sa hupe, lebo pruziny maju od zaciatku velky priemer na rozdiel od toho unizeneho 6/4 tam je na zaciatku zavit s uzsim priemerom a potom sa rozsiruje, najradsej by som tam dal take pruziny ale znizene len o 3/1,5cm ale na nete som take zatial nenasiel. Ake mate skusenosti vy?
Freude am Fahren

zizibmw

Štvrtok, 6. Marca 2008, 11:07

ja som to vyriesil tak , ze sa velkym oblukom vyhybam obrudnikom a dalsim somarinam co su na ceste, a uplna pohodicka, musis byt viac opatrny :?
BMW - Push it to the limit

lukas318
Autor témy

to ano

Štvrtok, 6. Marca 2008, 12:21

ale ak tak nato pozeram a mas to auto co mas na fotke tak ja ho mam nizsie este o 3cm.... a to sa dava tazsie nato pozor...
Freude am Fahren

Mimo
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 6. Marca 2008, 12:27

:roll: no ja mám sériu a už som 2x šuchol na tom istom obrubníku :evil: už som sa zaprisahal,že tam nebudem už liezť. aj keď všade okolo je zákaz a tam je jediné parkovisko. o dva týždne idem dolu (pravdepodobne 3/1,5). tak uvidím. už teraz si zvykám aby som dával viac pozor :oops:

popo
Auto: šíp s krídlom
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 6. Marca 2008, 12:34

Ja to mám dole -60/-40,jazdím s tým už pol roka po bratislave.Je pravda že nezaparkujem na väčších obrubníkoch,podzemných garážach ale bezproblémovo prejdem cez mesto aj s tromi pasažiermi po BA.Na komfort to síce nieje,ale dá sa zvyknúť

zizibmw

Štvrtok, 6. Marca 2008, 12:35

jasne , mam tam kompet koni na E36, a to bolo predtym na 2,8ke a vyzeralo to super, ked som ho nahodil na moj stvorvalcek tak ten predok neni az tak na zemi, aj keby som chcel a aj tak s tym mam co robit.Ja by som na tvojom mieste radsej nic nemenil, nejak by som to prekusol a vydral, lebo ked je to tak pekne zarezane, je to proste krasa, nemozem si pomoct :shock:
BMW - Push it to the limit

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných