... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
TomNR
Autor témy
Auto: BMW 318ti
Kraj: Nitriansky

Re: prehriatie m44

Pondelok, 17. Marca 2014, 11:49

ok, takze aby som uviedol veci na pravu mieru... som panikar a blbec... totizto mi zrejme prepustal odvzdusnovaci alebo veko na expanzke som zatiahol slabo a postupne sa mi tratila voda (1. indikator tesnenie, proti ktoremu som slepe zatvaral oci so odovodnenim, ze urcite to je ta 1 kvapka pod nedavno menenou vodnou pumpou a staci ju dotiahnut (ehm... netece :D).. tak po ceste pri zastaveni mi zrazu isla teplota hore, tak som sa rozbehol, ze jasne, dochladim... dochladil som, pri pohybe to bolo ok atd, nedavno spominany incident...

suma sumarum, odvzdusnil som to teraz poriadne, bez zmatkov a paniky a zlych myslienok, poriadne dotiahol a uala, krasne ventilator huci a navyse sa voda uz nestraca...

dakujem vam vsetkym, ze ste mali strpenie s mojimi stavmi :D

Mickeyqo, mal som podobne, ak netlakuje hadice na nestlacitelne, tak to tesnenie nebude (snad) a mas len zavzdusneny system...

skus precitat celu temu http://www.bmwklub.sk/post1019212.html#p1019212
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

MiCkEyQo
Kraj: Nitriansky

Re: prehriatie m44

Pondelok, 17. Marca 2014, 15:22

okey prečítam ale ešte pred tím mám otázku môže to byť tím že tam nemám čidlo podstate to je ževraj druhý termostat založil som aj tému ale žiadna odpoveď môže sa kvôli tomu zohrievať ? a ako zistím že nemám prasknútu hlavu

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných