... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

norbess
Autor témy
Auto: BMW 330d e46 FL
Kraj: Banskobystrický

nekuri mi motor a voda z chladica mizne

Nedeľa, 12. Februára 2012, 13:00

kupil som na suciastky bavoraka, take iste ake uz mam, e36 316i . ma tusim m43 motor, ked som ho doniesol domou po vlastnych , chcel som odpojit hadice od chladica ale to bolo pod takym neskutocnym tlakom e horuca para mi kus obarila aj ruku, ale vody tam uz nebolo ani kvapka, a kym som isiel nanom vobec nekurilo ... typek od koho som ho kupoval povedal ze tam dal len malo vody lebo ju mal tiez vypustenu aby nezamrzla , ale to je hlupost podla mna lebo vobec voda nebola a presiel som snou asi 20 km

Užívateľov profilový obrázok
ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Re: nekuri mi motor a voda z chladica mizne

Nedeľa, 12. Februára 2012, 13:10

mohlo tam byť málo vody, a bolo to celé zavzdušnené, to aj keď hadice odpojíš tak v bloku nejaké 2-3 litre minimálne ostanú
v horšom prípade tesnenie pod hlavou/hlava
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

michajel86
Auto: 320i e36
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 13. Februára 2012, 06:27

clovece,, ty uz kapotu auta otvaraj maximalne na vrakaci.,. jak ta mohlo napadnut odpajat hadice chladiaceho systemu na zohriatom motore? klobuk dole.. Teraz sa modli aby si tou tvojou jazdou neprestrelil tesnenie.. popripade hlavu.. 316, su na tieto veci "alergicke" .Auto ti kurit nebude ked je tam malo vody, auto sa bude prehrievat ked je tam malo vody , auto bude zavzdusnene ked je tam malo vody , hadice budu natlakovane ked je tam malo vody , tesnenie pod hlavou moze prasknut ked je tam malo vody , hlava moze prasknut(ohnut sa) ked je tam malo vody .... uvolni odvzdusnovaci srob , dolej vodu , vela vody , nastaruj, pockaj 2 minutky, zas dolej vodu , zavri chladic, pritiahni odvzdusnovak.. ale nie nadoraz , chod sa povozit . tak 5 km.. ked bude teplota cca v stvrtke budikov vypni motor .
Otvor kapotu , povol odvzdusnovaci srob, tak aby unikol vzduch.. -(para , bublinky) ,neobar sa.. hod na to handru ked to bude moc striekat .. ked to prestane , dolej vodu ,zavri dekel na chladici.. pritiahni odvzdusnovai srob.. a chod sa povozit.. ked sa auto nebude prehrievat a bude normalne kurit , si za vodou.. ked sa zacne prehrievat.. zastav.. nechaj to vychladnut.. a opakuj postup.. ak sa ti to ani na druhy(treti) krat nepodari.. hlava dolu.(teda za predpokladu ze ti ta voda nikde nevyteka) .A potom si zaloz novu temu....ale som sa rozpisal hned z rana :D
Pome si zapalit..:) Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
pelo
Auto: e39 520i saloon
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 13. Februára 2012, 12:04

Do prdele :shock:
Co v tej autoskole ucia? Nevysvetlia ludom ani zakladne veci ako ze sa nema otvarat viecko chladica pri zohriatom motore, ako si vymenit rezervu a podobne. Hlavne, ze sa Ta policajt pri skuskach opyta, na co je diferencial, alebo ako funguje 4-taktny motor, ale taketo zakladne veci ludia nevedia...

Chlapec ma stastie, ze mu len trochu obarilo ruku. Spoluziak si zmyslel, ze doleje vodu do Skodovky, ked sa mu v kopci prehriala a mal z toho pekne popaleniny na celej ruke a ramene... ](*,)
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných