... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Mephisto100 napísal:cauto borci, poradte mi rposim Vás ja uz z toho zacínam sediviet
Mam e36 11/96 318i combi a je tam aj tempomat
Problem: ked idem v aute nad 50 km/h sam sa mi zapne tempomat a pridava si. nejde vypnut ani packami musim jednoducho poradit na nizsie stupne aby som sa dostal pod 50km/h aby sa vypol, inak ked vyhodim rychlost tak toci do 7 000 a ked rychlost mam tam pridava.
skusal som aj kombinacie mackania pacok no nepomohlo, napokon so sa ho rozhodol vypnut z elektriky no ani to nepomohlo, tak ma to nasralo tak ze som otkritkoval sanie a vyhodil to plynove lanko tempomatu no ani tak to neprestalo, neviem ci mam auto s umelou inteligenciou ale skor s umelou demenciou a uz ani sam neveim co mam srpavit. pytal som sa aj mechanikov no ty su z toho tiez puf ked to je vsetko odpojene a tak ci tak to robi rovnako. Vraj je tam este k tomu tempomatu niekde samostatna riadiac jednotka, moze to robit tá? mate s tym niekdo skusenosti?stalo sa vám to uz niekomu? poradte mi prosím a ked uz nic tak aspon kde najdem tu riadiac jednotku tempomatu nech skusim vypnut este tú. moc vám dakujem a dufam ze mi tu niekdo poradí bo uz mám zodraté kotúce aj platnicky lebo sa na tom neda vozit bez neustaleho brzdenia 8-D