... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Hajecek
Autor témy
Auto: E36 325iA Cabrio
Kraj: Bratislavský

M50B20

Štvrtok, 25. Júla 2013, 15:04

zdravim pani ... prosim vas mam taku prosbu na ludi v okoli bratislavy ... diagnostika mi vypisala vadny snimac vacky a chcel by som to skusit prehodit od niekoho kto ho ma v poriadku ... auto mi dlho a nepravidelne startuje (ako kedy) a ked pridam prudsie plyn z volnobehu tak ho ako keby pridusi a potom ide normalne teda uz mi to pride normalne 8-[ ... nenasiel by sa prosim vas niekto s kym by som to mohol skusit prehodit ? [-o< ... vsetko zmaknem sam do 10minut :roll:

maiki
Auto: 02" E46 320d
Kraj: Bratislavský

Re: M50B20

Piatok, 26. Júla 2013, 10:15

pozri podla ETK ktore motory este maju ten isty snimac.. neviem to najst :D mozno ti pomoze aj niekto iny ako len M50B20 ;-) lebo neviem v BA o nikom kto by mal tento motoris
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

Arnold
Auto: E91 F48
Kraj: Košický

Re: M50B20

Nedeľa, 28. Júla 2013, 13:25

Hajecek napísal:
zdravim pani ... prosim vas mam taku prosbu na ludi v okoli bratislavy ... diagnostika mi vypisala vadny snimac vacky a chcel by som to skusit prehodit od niekoho kto ho ma v poriadku ... auto mi dlho a nepravidelne startuje (ako kedy) a ked pridam prudsie plyn z volnobehu tak ho ako keby pridusi a potom ide normalne teda uz mi to pride normalne 8-[ ... nenasiel by sa prosim vas niekto s kym by som to mohol skusit prehodit ? [-o< ... vsetko zmaknem sam do 10minut :roll:

To s plynom robí aj mne a neviem prísť nato čím to je :|

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných