... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Peped napísal:Samozrejme v rozumnej cene, videl som za 3200.- + by som to musel dať načipovať do bmw aby to štartovalo. Sa mi to zdá moc, zoženiem aj lacnejsie? Za kolko mi to čipnu?
zhmp napísal:No neviem ako je to s tým dobíjaním počas jazdy,ale viem jedno,že každá baterka ktoru chceš dobyť musí mať minimálne dva póly plus+ a minus- aby sa aká kolvek baterka mohla dobiť a kedže čepel kluča je z jedného kusu železa tak neviem, kde by sa tam našli 2 poly cez ktoré by sa to dobíjalo!!!!Ale pokial pojde večne neriešim to dalej!!!!!!!
Peppo napísal:neviem ako ste dosli na take horibilne sumy, ale asi naozaj zalezi od typu kluca.
Ja som na M3 objednaval E36tkovy kluc so svetlom...
treba k tomu technicak, obciansky a povodny kluc a stalo to 1500,- komplet.. tak neviemm
zhmp napísal:No neviem ako je to s tým dobíjaním počas jazdy,ale viem jedno,že každá baterka ktoru chceš dobyť musí mať minimálne dva póly plus+ a minus- aby sa aká kolvek baterka mohla dobiť a kedže čepel kluča je z jedného kusu železa tak neviem, kde by sa tam našli 2 poly cez ktoré by sa to dobíjalo!!!!Ale pokial pojde večne neriešim to dalej!!!!!!!