zdravim vospolok,siel som si montovat muziku do e36 ,ale ani za tu potvoru sa mi nepodarilo dostat kable od baterky do auta....mate nekdo skusenost?poradite?dikk
to nemajú všetky báva predinštalovanú káblovačku? fu no nechcelo by sa mi ťahať to ale síce zas tolko roboty to nie je len do zadu neviem ako idú káble
:roll: to nemajú všetky báva predinštalovanú káblovačku? fu no nechcelo by sa mi ťahať to ale síce zas tolko roboty to nie je len do zadu neviem ako idú káble
Si trochu Mimo...
Zo zadu sa dá tiež pekne natiahnuť. Za operadlom zadných sedačiek sú min. dve gumené prechodky, na každej strane jedna. Ale pokiaľ chceš ťahať káble do predu, tak je zrejme lepšie použiť tú pravú stranu, keďže baterka je v pravo.
LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webewww.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007. - -
Ja som tahal kabel na napajanie zosiku pre subwoofer tak, ze som kabel uchytil pod poistkovou skrinou (je tam sroub na ktory ide priamo zila na baterku) z tadial cez priechodku - na lavej strane pod volantom (odmontuj si krytku) uvidis z kadial idu vsetky kable do kabiny. Potom pod podlahu a stredny stlpik az pozad zadne operadlo sedadla, kde su na to pripravene gumove priechodky az do kufra. Islo o e36 318i...
kukni do mojho podpisu dole. mam tiez e36 s rovnako "nabuchanou" motorizaciou, je tam vyfotena ta prechodka kadial sa da dostat 16.20mm2 dnu. je to tam defakto uz od vyrobcu na to pripravene. najdes tam mozno aj dalsie veci co ako vyriesit.