... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
eko.fresh napísal:Nevite nahodou what it is ??
eko.fresh napísal:BlackMW... je to hrkanie (plechove) jak hrkalka... dost otravne... Takze brzdy ? Kukal som ich opticky... vyzeralo byt vsetko ok. Niesom fuscherman cize sa moc nevyznam... Dik kuknem to este raz. Popripade vies co kde treba upevnit aby som to fixol ?
Thanx much
BlackMW napísal:zvuk je hrkalkovy kovovy, nie az tak plechovy, asi jak ked driblujes s basketbalovou loptou v ktorej su zavrete brzdove platnicky..
pri prejazde nerovnostou pocas brzdenia by to nemalo robit, iba s uvolnenou brzdou..
..
pista170 napísal:ja sa sem len vtriem. mam dva problemy. mam vytrhnutý silenblok z kasne. viete ako to opraviť? na ceskom fore je na to navod ale bohuzial nie som clenom. ci to len jednoducho zavarit?
a druhy problem: ked dam spiatocku tak mi nieco zavrzga ako podvihne zadok. asi silenbloky ale ktoré. na ramenach co idu do kasne?
diky moc
alfi666 napísal:mne to robili na aute tak, ze odmontovali cely dif, navarili tam plech a pripevnili silentblok.. potom sa to cele nafarbilo na cierno a zastriekalo gumenym naterommalo by to chvilu vydrzat