... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Mimo
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 19. Októbra 2008, 10:19

nebude to kvôli akumulátoru? predsa má svoju váhu :roll:

chembos
Auto: 530d&320i
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 19. Októbra 2008, 11:33

pista170 napísal:
ale myslim ze aj ked to nie je mazivo tak aspon hned po nastriekani by to malo prestat vrzgat. aj ked docasne. :cry:

mozno ze ani nie, pretoze WD-cko to moze este viac uvolnit a moze to viac vrzgat, teoreticky :D

skus nejaky iny sprej, napriklad teflonovy co sa pouziva na retaze pri motorkach, bicykloch a tak :wink:
>BMW g31 30xD
>BMW f10 530xd ex
>BMW e70 X5 30d ex
>BMW e92 330xd ex
>BMW e60 525xd ex
>BMW e39 535i ex
>BMW e36 320i QP ex
>Jeep Cherokee 2,5TD Limited ex
>BMW e39 525 TDS ex

chico69
Auto: E46, 320d, 100kW
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 19. Októbra 2008, 12:39

Mimo napísal:
nebude to kvôli akumulátoru? predsa má svoju váhu :roll:

no môže byť aj preto..to ma nenapadlo..ja len či aj niekto iný to tak nemá..možno že aj hej,len to tak nie je vidno..ja mám trochu snížený podvozok a tam si to človek všimne..teda volným okom ani nie..-a možno som až moc detailista

chembos
Auto: 530d&320i
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 19. Októbra 2008, 12:43

chico69 napísal:
no môže byť aj preto..to ma nenapadlo..ja len či aj niekto iný to tak nemá..možno že aj hej,len to tak nie je vidno..ja mám trochu snížený podvozok a tam si to človek všimne..teda volným okom ani nie..-a možno som až moc detailista

a skus si este pozriet ci nemas povolenu rezervu :wink:
>BMW g31 30xD
>BMW f10 530xd ex
>BMW e70 X5 30d ex
>BMW e92 330xd ex
>BMW e60 525xd ex
>BMW e39 535i ex
>BMW e36 320i QP ex
>Jeep Cherokee 2,5TD Limited ex
>BMW e39 525 TDS ex

Bodka
Auto: EX: E36 325TD

Nedeľa, 19. Októbra 2008, 13:25

Nuz tak ja nanjnovsie mam zrejme rozsypane brzdy na pravom zadnom. Sem tam pocujem zo zadu ranu, niekedy to zas hrkoce. Len nemam stale cas to zobrat do dielne :( Predtym mi buchal povoleny silentblok, ale toto je ine. Ked zistim co to je dam info. To len tak pre info na pridanie medzi moznosti buchania zo zadu :D
Obrázok

Bikemann

Re:

Štvrtok, 21. Mája 2009, 10:05

BlackMW napísal:
horne ulozenie/silentblok tlmica bi ti buchal na rovnej ceste pri kazdej nerovnosti..

v zatackach citit hlavne predny silentblok zadneho ramena, ale ten by buchal aj pri rozbiehani ak je odtrhnuty uz uplne..
ostatne silentbloky neodchadzaju, sielnbloky zadnej napravnice/klietky na diff uz nehrozi vobec na 1.8..

ahoj prosim ta napises mi ktora cast z tohto nakresu je ten predny silentblok zadneho ramena??? :roll: myslim si ze cislo 3, alebo sa mylim?? dikess

a druha otazka idem dat powerflexove siletbloky vsade jak je to na tom obrazku ocislovane, a len ma zaujma ze na prednych ramenach ze ktore casti odchadzaju, ??? :roll: :roll: vyhrka sa zadny siletblok predneho ramena? alebo aj tie zvysne dve casti? lebo ak hej neviem ci ma vyznam ten powerflex tam cpat, ? alebo radsej kupit nove ramena a na tie nalisovat tie powerflexi?? :roll: :shock:
dikkk za rady
Prílohy
bez_názvu.jpg
bez_názvu.jpg (34.24 KiB) 977 zobrazení

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Re: Re:

Štvrtok, 21. Mája 2009, 10:48

Bikemann napísal:

ahoj prosim ta napises mi ktora cast z tohto nakresu je ten predny silentblok zadneho ramena??? :roll: myslim si ze cislo 3, alebo sa mylim?? dikess

a druha otazka idem dat powerflexove siletbloky vsade jak je to na tom obrazku ocislovane, a len ma zaujma ze na prednych ramenach ze ktore casti odchadzaju, ??? :roll: :roll: vyhrka sa zadny siletblok predneho ramena? alebo aj tie zvysne dve casti? lebo ak hej neviem ci ma vyznam ten powerflex tam cpat, ? alebo radsej kupit nove ramena a na tie nalisovat tie powerflexi?? :roll: :shock:
dikkk za rady

viewtopic.php?f=2&t=14877&hilit=powerflex
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

Bikemann

Štvrtok, 21. Mája 2009, 11:13

BlackMW napísal:

ok precitane 8) ale nedocital som sa ze ci odchadzaju na prednych ramenach aj ostatne tie uchyty alebo zvecsa len ta 1cka ? :shock: :roll: ci mi bude stacit vymenit len tu jednicku za powerflex alebo radsej cele rameno a tam ho narvat :roll:

Bikemann

Re: buchot od zadnej nápravy.....

Štvrtok, 21. Mája 2009, 11:23

chcem to pomenit koli tomu ze je to tam vsetko este original, ale uz som zufali z tych tupych plechovych raan co idu z auta ked idem cez jamy a uz to aj z predu pocujem.... menene tam nebolo este nic na napravach, takze neviem ci su to ulozenia tlmicov alebo tie platnicky na brzdach, ale kedze tam nebolo menene este nic mi to pride jak keby z kazdeho daco hrmotalo, neviete kolko stoja asi cca horna ulozenia tlmicov na cele auto? asi to tam pomenim uplne vsetko nech stym mam pokoj ohhhh :( :roll: :cry:

slamec

Re: buchot od zadnej nápravy.....

Štvrtok, 21. Mája 2009, 11:38

uloženie tlmičov je lacná ale o to zložitejšia vec a ja som si to tiež nechal ako poslednú variantu a asi to budem musieť poriešiť

predok cca 30€/ks
zadok cca 15€/ks

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Štvrtok, 21. Mája 2009, 12:25

Bikemann napísal:

ok precitane 8) ale nedocital som sa ze ci odchadzaju na prednych ramenach aj ostatne tie uchyty alebo zvecsa len ta 1cka ? :shock: :roll: ci mi bude stacit vymenit len tu jednicku za powerflex alebo radsej cele rameno a tam ho narvat :roll:

capy na prednych ramenach su pri nasich cestach spotrebny material..
ramena som dal spevnene meyle s novymi capmi (120 E par plus posta),
powerflexy netreba na ne lisovat, staci zdvihak..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 21 neregistrovaných