... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
pista170 napísal:ale myslim ze aj ked to nie je mazivo tak aspon hned po nastriekani by to malo prestat vrzgat. aj ked docasne.
chico69 napísal:no môže byť aj preto..to ma nenapadlo..ja len či aj niekto iný to tak nemá..možno že aj hej,len to tak nie je vidno..ja mám trochu snížený podvozok a tam si to človek všimne..teda volným okom ani nie..-a možno som až moc detailista
BlackMW napísal:horne ulozenie/silentblok tlmica bi ti buchal na rovnej ceste pri kazdej nerovnosti..
v zatackach citit hlavne predny silentblok zadneho ramena, ale ten by buchal aj pri rozbiehani ak je odtrhnuty uz uplne..
ostatne silentbloky neodchadzaju, sielnbloky zadnej napravnice/klietky na diff uz nehrozi vobec na 1.8..
Bikemann napísal:
ahoj prosim ta napises mi ktora cast z tohto nakresu je ten predny silentblok zadneho ramena???myslim si ze cislo 3, alebo sa mylim?? dikess
a druha otazka idem dat powerflexove siletbloky vsade jak je to na tom obrazku ocislovane, a len ma zaujma ze na prednych ramenach ze ktore casti odchadzaju, ???![]()
vyhrka sa zadny siletblok predneho ramena? alebo aj tie zvysne dve casti? lebo ak hej neviem ci ma vyznam ten powerflex tam cpat, ? alebo radsej kupit nove ramena a na tie nalisovat tie powerflexi??
![]()
![]()
dikkk za rady
BlackMW napísal:
Bikemann napísal:
ok precitaneale nedocital som sa ze ci odchadzaju na prednych ramenach aj ostatne tie uchyty alebo zvecsa len ta 1cka ?
![]()
ci mi bude stacit vymenit len tu jednicku za powerflex alebo radsej cele rameno a tam ho narvat