... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Diablo

Sobota, 4. Novembra 2006, 22:49

trojkový touring neni niake extra velké auto.a compact má možno ešte väčší nakladací otvor.
ola ola emtroáááá

Peped
Auto: g31 530d
Kraj: Nitriansky

Sobota, 4. Novembra 2006, 23:02

Je to trošku nelogiské. Prečo by sa potom volal compact a bol menší, touring a bol väščí :?: :!: Keď to je vlastne naopak :roll: (aspoň ako vravíš).
Bez urážky ale je to trochu čudné.

Kombík má tú výhodu že priestor nad kufrom sedanu je vonku (čiže nevyužitý), a u kombíka zasklený a vnútri.
To v praxi znamená že pri takmer tej istej veľkosti auta odnesieš náklad s väčším rozmerom, pohodlnejšie, kvantitnejšie a ešte ktomu môžu sedieť v zadu pasažieri. :P

Diablo

Sobota, 4. Novembra 2006, 23:12

povedal som nakladací otvor (to jest diera ktorá vznikne po otvorení kufrových dverí ) Neviem či si niekedy videl kufor touringovej 36tky, ale je fakt malý.Ak chceš voziť materiál tak vol radšej 39tku touring.Alebo videl som aj E30 s korbou. :D
ola ola emtroáááá

TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive
Kraj: Žilinský

Sobota, 4. Novembra 2006, 23:22

Diablo napísal:
povedal som nakladací otvor (to jest diera ktorá vznikne po otvorení kufrových dverí ) Neviem či si niekedy videl kufor touringovej 36tky, ale je fakt malý.Ak chceš voziť materiál tak vol radšej 39tku touring.Alebo videl som aj E30 s korbou. :D

ak xces vozit material tak aj tak best je Multicar-a :twisted: :twisted: :twisted:
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

Iwka.BMW
Auto: BMW 320d
Kraj: Nitriansky

Re: BMW3

Utorok, 14. Apríla 2009, 14:04

:mrgreen: padlo tu vela nazorou ako čítam..ale ja som stale tiez zastancom 320d-čka...podla mna je to super auto...spotreba krasna...nemam čo dodať

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Re: BMW3

Streda, 15. Apríla 2009, 16:30

Iwka.BMW napísal:
:mrgreen: padlo tu vela nazorou ako čítam..ale ja som stale tiez zastancom 320d-čka...podla mna je to super auto...spotreba krasna...nemam čo dodať

Dobre rano :mrgreen: tema z roku 2006

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní