... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Peped napísal:Gumovanie ma nejak moc neláka. Skôr tá spotreba a radšej lepšia výbava ako motor. Chcem krásne elegantné auto (BMW), vhodné aj na podnikanie. I keď vozíkom plný dreva čo ťahá bmwčko budem vyzerať zaujímavo
. Ale čo už sen je sen.
Olda H napísal:Peped napísal:Gumovanie ma nejak moc neláka. Skôr tá spotreba a radšej lepšia výbava ako motor. Chcem krásne elegantné auto (BMW), vhodné aj na podnikanie. I keď vozíkom plný dreva čo ťahá bmwčko budem vyzerať zaujímavo
. Ale čo už sen je sen.
Tak to uz je tezke Ti radit. Chces tahat za autem vozik, chces mit nizkou spotrebu, pokud mozno plnou vybavu, malou pojistku, k tomu bez provoznich nakladu a jeste na podnikani. Tak to vypada, ze nevis co chces, nebo si tady z nas delas srandu.
Peped napísal:Ja sa pokúšam zlúčiť príjemné z užitočným. To drevo myslím drevotrieskové tabule z ktorích vyrábam nábytok, nie na kúrenie z lesa jak sedlák!
To som si vedomí že ked budem tahať vozík alebo pojdem na dovolenku tá spotreba bude vyžšia. Ide o to ked pojdem do mesta (cca 12 km) aby ma to nestálo mailant, a to chdím často!
Viem že z niečoho budem musieť ubrať a inde zas pridať ale musí sa to dať nejako skĺbyť dokopy,alebo nie?!
Som malý podnikatel, ale ked budem už velký podnikatel plánujem M3![]()
![]()
!
Peped napísal:Gumovanie ma nejak moc neláka. Skôr tá spotreba a radšej lepšia výbava ako motor. Chcem krásne elegantné auto (BMW), vhodné aj na podnikanie. I keď vozíkom plný dreva čo ťahá bmwčko budem vyzerať zaujímavo
. Ale čo už sen je sen.