... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
jariq
Administrátor
Auto: BMW m2comp
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 2. Novembra 2006, 22:12

ak ma tdi 5-6 tak ma tds 6-7 :D , mne to vychadza okolo 8,5 priemerka ale to jazdim vecsinou mesto , ale spotrebu by som neriesil jednoducho chces BMW tak smelo dotoho litrik hore-dole :twisted:
BMW 530d F10 , space grau mettalic
ex BMW 330ci M-paket II , black sapphire mettalic
ex BMW 325 TDS boston grun mettalic
[Technicky Dokonaly Stroj]
Obrázok

Peped
Auto: g31 530d
Kraj: Nitriansky

Piatok, 3. Novembra 2006, 11:36

Chcel som diesel ale volako mi nedá nerozmýšlať nad týmto!

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=19838

Čo si o tom myslíte?

125 000km
Dual digi klima, okna+zrcátka v el., bílá kůže s vyhříváním, malé PC, ABS, 4xairbag, protiskluzový systém ASC+T, dvě sady pneumatik letní alu 16, zimní na plecháh.

jariq
Administrátor
Auto: BMW m2comp

Piatok, 3. Novembra 2006, 11:43

na fotkach vyzera super , len ten motor :(
BMW 530d F10 , space grau mettalic
ex BMW 330ci M-paket II , black sapphire mettalic
ex BMW 325 TDS boston grun mettalic
[Technicky Dokonaly Stroj]
Obrázok

Peped

Piatok, 3. Novembra 2006, 11:53

Je to moc málo? Kamarát má Astru 1.6 74kw, že ak ju naloží a idú 4. má čo robiť, ale na bežné jazdenie úplne stačí.

Olda H
Auto: BMW E46 325i
Kraj: Zahraničie

Piatok, 3. Novembra 2006, 13:28

Hod dozadu pytel cementu, na zadní sedacky posad dva borce a vydej se do hor a uvidis :?

Nitro
Auto: e91, 320D

Sobota, 4. Novembra 2006, 09:08

Peped napísal:
Je to moc málo? Kamarát má Astru 1.6 74kw, že ak ju naloží a idú 4. má čo robiť, ale na bežné jazdenie úplne stačí.

ak ti ide o spotrebu tak je to ok.......ak o gumovanie tak na to mozes zabudnut :cry:
Obrázok

Olda H

Sobota, 4. Novembra 2006, 12:07

Nitro napísal:
Peped napísal:

ak ti ide o spotrebu tak je to ok.......ak o gumovanie tak na to mozes zabudnut :cry:

Presne tak :D :lol:

Peped

Sobota, 4. Novembra 2006, 13:05

Gumovanie ma nejak moc neláka. Skôr tá spotreba a radšej lepšia výbava ako motor. Chcem krásne elegantné auto (BMW 8) ), vhodné aj na podnikanie. I keď vozíkom plný dreva čo ťahá bmwčko budem vyzerať zaujímavo :shock: . Ale čo už sen je sen.

Olda H

Sobota, 4. Novembra 2006, 13:40

Peped napísal:
Gumovanie ma nejak moc neláka. Skôr tá spotreba a radšej lepšia výbava ako motor. Chcem krásne elegantné auto (BMW 8) ), vhodné aj na podnikanie. I keď vozíkom plný dreva čo ťahá bmwčko budem vyzerať zaujímavo :shock: . Ale čo už sen je sen.

Tak to uz je tezke Ti radit. Chces tahat za autem vozik, chces mit nizkou spotrebu, pokud mozno plnou vybavu, malou pojistku, k tomu bez provoznich nakladu a jeste na podnikani. Tak to vypada, ze nevis co chces, nebo si tady z nas delas srandu :? . :wink:

Diablo

Sobota, 4. Novembra 2006, 13:46

Olda H napísal:
Peped napísal:

Tak to uz je tezke Ti radit. Chces tahat za autem vozik, chces mit nizkou spotrebu, pokud mozno plnou vybavu, malou pojistku, k tomu bez provoznich nakladu a jeste na podnikani. Tak to vypada, ze nevis co chces, nebo si tady z nas delas srandu :? . :wink:

Keď zoberiem do úvahy všetky tieto faktory čo si vymenoval, tak mi vychádza že by si mal kúpiť koňa.Ten je na ťahanie dreva ideálny :D :D
ola ola emtroáááá

Peped

Sobota, 4. Novembra 2006, 14:16

Ja sa pokúšam zlúčiť príjemné z užitočným. To drevo myslím drevotrieskové tabule z ktorích vyrábam nábytok, nie na kúrenie z lesa jak sedlák!
To som si vedomí že ked budem tahať vozík alebo pojdem na dovolenku tá spotreba bude vyžšia. Ide o to ked pojdem do mesta (cca 12 km) aby ma to nestálo mailant, a to chdím často!

Viem že z niečoho budem musieť ubrať a inde zas pridať ale musí sa to dať nejako skĺbyť dokopy,alebo nie?!

Som malý podnikatel, ale ked budem už velký podnikatel plánujem M3 :lol: :lol: :lol:!

Olda H

Sobota, 4. Novembra 2006, 14:28

Peped napísal:
Ja sa pokúšam zlúčiť príjemné z užitočným. To drevo myslím drevotrieskové tabule z ktorích vyrábam nábytok, nie na kúrenie z lesa jak sedlák!
To som si vedomí že ked budem tahať vozík alebo pojdem na dovolenku tá spotreba bude vyžšia. Ide o to ked pojdem do mesta (cca 12 km) aby ma to nestálo mailant, a to chdím často!

Viem že z niečoho budem musieť ubrať a inde zas pridať ale musí sa to dať nejako skĺbyť dokopy,alebo nie?!

Som malý podnikatel, ale ked budem už velký podnikatel plánujem M3 :lol: :lol: :lol:!

Myslim si ze nejde vubec o to jestli maly, nebo velky podnikatel. Jde o to jake auto chces a jak s nim budes zachazet. Pokud budes bezdomovec a srotem vydelas na pojistku, tak budes mit i M3. Pokud budes VELKY podnikatel a vsechny penize prom*das na ptakovinach, tak si nebudes moct dovolit ani drozku. :D :D A jak rikal Diablo o tom konovi, mozna by byl jeste chudera hladovej. :lol: :lol:

Peped

Sobota, 4. Novembra 2006, 15:18

Ale to zas tiež neni žiadna výhra mať M3 a vydá ti tak na suchý rohlík každý druhý deň.
Preto nechcem robiť len na to aby som sa mohol voziť.

Nitro
Auto: e91, 320D

Sobota, 4. Novembra 2006, 22:18

Peped napísal:

ak chces predam ti mojho compacta ma to aj tazne(vo vybave origo) klima atd.....spotreba cca 7l/100km poistka 4400sk :idea:a ked zlozis zadne sedacky das tam este toho veeeeela ("hečbek")
Obrázok

Peped

Sobota, 4. Novembra 2006, 22:45

Pekná ponuka, ale potrebujem nielen velký kufor ale aj velký nakladací priestor, pre velké veci, aby som nemusel za každú blbosť ťahať za sebou ten blbý špatný vozík :cry: .

Nekompromisne potrebujem Touring :!:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných