... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
mys_iak napísal:tak zalezi aj od toho ake velke kladivo mas doma :) da sa to vybrat aj flexou a perlikom... a dnu to ide o dost lahsie ako von stary... u stareho ti je jedno ako bude vyzerat po demontazi kladivom![]()
tak zalezi ako si silne prepnuty
mys_iak napísal:no ano aj jararak ma take kolesa.... len vy dvaja ich mate tuzingovo zprznene![]()
![]()
ano uz sa to niekomu podariloja som menil perlikom oba capy... :) a aj spat sli kladivom...
robil som to na dvoch e36tkach... jedine si musis dat pozor na prachovku nech ju neseknes... a hlavne kup nejake kvalitne capy... lebo je to jebadlo
Majo320 napísal:Ved demontuj ramena a odnes ich do servisu za 30min mas prelisovane capy a nemusis sa s nicim jebkat.
JA by som do noveho capu moc kladivom nebuchal mozes ho akurat poskodit....
Kraken napísal:akože jasné že sa to dá aj kladivom, ale nový by som tam kladivom moc nenabíjal, i keď vpodstateby to až tak škodiť nemalo, ale keď už nový idem lisovať tak rovno môžem starý aj vylisovať, raz som nemal poruke lis tak sme s otcom nabehli do jedneho servisu v monterkach, nalisovali sme si čap a šli sme preč a nikto si nič nevšimolteda všimli si nás ale každý si asi myslel že sme niekoho známy
prinajhoršom ťa odtiaľ vyhodia
![]()
R0nnIe napísal:a tento cap sa zvykne rozpadnut a ten vonkajsi obal co je zalisovany ti ostane v ramene, potom ho musis prepilit a dostat ho odtial von.