... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Helldiver napísal:Tak neviem alfi, ale u mna ked zapnem ASC (respektive ked ho nevypnem:)) tak ani s 3.5L motorm to proste nejde pretocit, mozem sa snazit ako chcem a proste hodiny nespravim, maximalne o kusocek uskoci zadok ale to uz musim ozaj hrubym sposobom do toho auto tlacit... ASC sa dalo objednat od zaciatku vyroby, tak podla mna do 100K urcite zozenies aj auto s ASC, aj moja 92' E34 ma ASC.
birki napísal:hell ale na snehu staci presne ten kusok a uz sa vezies bokom... mna smyklo na tom ze som vymackol spojku... ale za sto je ina pravda 225ky gumy a letne....
eko.fresh napísal:Ak by si sa neotocil na lade, poprel by si fyzikalne zaklony
birki napísal:hell ale na snehu staci presne ten kusok a uz sa vezies bokom... mna smyklo na tom ze som vymackol spojku... ale za sto je ina pravda 225ky gumy a letne....
Helldiver napísal:Tak neviem alfi, ale u mna ked zapnem ASC (respektive ked ho nevypnem:)) tak ani s 3.5L motorm to proste nejde pretocit, mozem sa snazit ako chcem a proste hodiny nespravim, maximalne o kusocek uskoci zadok ale to uz musim ozaj hrubym sposobom do toho auto tlacit... ASC sa dalo objednat od zaciatku vyroby, tak podla mna do 100K urcite zozenies aj auto s ASC, aj moja 92' E34 ma ASC.
SurrendeR napísal:
inak. da sa nacvicit jazda smyku aj na hre (prosim nezabijajte maale
ja som sa to tam naucil a v praxi overil v pondelok)
LFS a volant s 900° otocenim (Logitech Driving force PRO alebo este lepsie Logitech G25)
teoria vedenia vozidla v smyku je tam 100% realna. Zalezi od kvality volantu na jej podanie a mate dobru skolu.
ale neberte to tak ze ooooo viem to v hre , viem to aj real... Ale na snehu sa vam tie skusenosti velmi zidu :)