... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Mimo
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 1. Mája 2008, 20:18

VLADKY242 napísal:
Dnes na dialnici do brna 220 na Baliho :lol: 2,0 :wink:

\:D/ tak dám aj ja asi.. kolko malo otáčok?

VLADKY242

Štvrtok, 1. Mája 2008, 20:22

Mimo napísal:
\:D/ tak dám aj ja asi.. kolko malo otáčok?
Fuuu zaskočil si ma ani neviem ale oniečo pre červenym polom :lol:

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Piatok, 2. Mája 2008, 02:04

BJS napísal:
Nemá on náhodou TDS? Tam žiadna klapka nie je, len snímač polohy pedálu. Žiadne lanko.

fuu .. aha .. kachle .. tie su pre mna spanjelska dedina..
ak tam je elektronicky pedal, pravdepodobne ten snimac bude davat nejaky odpor,
takze skusit merakom zmerat odpor medzi kolikmi v konektore snimaca polohy
a srob nastavit do polohy ked uz snimac nemeni hodnotu..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

array
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 2. Mája 2008, 06:58

BlackMW napísal:
ano moze ti to brzdit vykon.. plynove lanko otvara klapku a ked neni vzduch tak neni vykon ..

nech ti niekto slapne na pedal az na doraz, a skus rukou ci je klapka na sani otvorena na doraz,
ak nie je a vies ju rukou otvorit viacej, tak ten srob postupne zatacaj dnu
a opakovane skusaj az kym pedal oprety o srob nebude otvarat klapku presne na doraz..

samozrejme ak je to na doraz, tak ten srob vytoc vyssie a nastav to,
lebo potom ked dupes na podlahu tak zbytocne tahas lankom klapku
aj ked uz nemoze ist dalej a zbytocne sa to trapi..

akoze sorry chalani, ale niektori by ste mi tu tusim poradili nenastavat brzdove lanko na bicykli
lebo vyrobca bicykla vedel preco ho nastavil tak ako ho nastavil pri vyrobe :lol:

fundovana odpoved. este ze sa neikto nasiel, kto ma trosku technickych skusenosti, resp. aj praktickych.

inak ze 316i ide 215? ale prave vtedy ked ju obieham 270 asi...
mali sme 520i a ta ma presne tusim 220km/h ako dava vyrobca pri 6500 ot/min. ak sa nemylim tak 316i ide max do 200 km/h

Bawo316i

Piatok, 2. Mája 2008, 09:54

vlastnim 316,r.v. 93 ma podla tachometra 270 000 tis ,rano ked je zima znie uz ako dieslovy motor ,minule ale ze skusim maximu boli sme traja v aute a sli sme uz 195km/h a vbehla mi do pruhu neaka cicina na fabii ale dnes pojdem asi skusit sam co to da

Pepe
Auto: bembo
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 2. Mája 2008, 11:33

BlackMW napísal:
fuu .. aha .. kachle .. tie su pre mna spanjelska dedina..
ak tam je elektronicky pedal, pravdepodobne ten snimac bude davat nejaky odpor,
takze skusit merakom zmerat odpor medzi kolikmi v konektore snimaca polohy
a srob nastavit do polohy ked uz snimac nemeni hodnotu..

U tds sa s tým šróbom nastavujú max. otáčky. Čerpadlo je ovládané elektronicky musel by si auto vytáčať, alebo zmerať hodnoty na snímači.Moc by som to neodporúčal, na diaľnici v poho do 200 a v meste by si zbytočne vytáčal motor, čo sa u nafty moc neodporúča. Zvuková kulisa naftového motora nie je taká ako u benzína a točiť ho do červeného je asi ch...jovina.

gf.no1
Auto: X5 E70
Kraj: Košický

Piatok, 2. Mája 2008, 16:02

eko.fresh napísal:
Kolko toci 316i pri 215km/h ??

obmedzovac :lol:
ako... nikomu nic nemusim dokazovat :P
● BMW X5 E70 sd● Subaru Impreza WRX STI● AlfaRomeo Giulietta●KTM sxf 250● Suzuki LTR450 ex●Mini one ex●Mitsubishi Pajero ex●Toyota RAV4 ex●E61 535d ex ● E39 530d Touring ex● E36 316i Compact ex● Mazda 323 GTR ex

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Sobota, 3. Mája 2008, 00:00

tieto compakty su zazracne :P

2bad
Auto: BMW 530d e39
Kraj: Nitriansky

Streda, 14. Mája 2008, 13:21

ja zatial s mojim 320i coupe po dialnici 191na GPS ale to bol mierne ucpany kat a musel som odbocovat.. pytalo by viacej.. :) ked som slapol na brzdu, tak este stale zrychlovalo ;) tych 220 je asi optimalna hodnota ale podla mojho nazoru ist po nasich dialniciach 200je uz riadna kravina... 160 moze byt.. ale 2OO je uz kua rychlost na nase cesty... nieco ti behne do cesty (napr fabia) a trochu sa posmykate a jeho zabijes! a si na vine! nase zakony su o kkte!
Felicia "novy xicht" 1.3MPi 50kw ex
BMW e36 M52 320i 110kw ex
BMW e39 M57 530dA 142kw - aktual

Obrázok

http://www.youtube.com/watch?v=dZTTn2gq ... re=related

array

Streda, 14. Mája 2008, 13:22

ja mam vTP napisane 224. este som ho neskusal ale ked pozriem videa na Youtube tak rucicky su na kazdom 2,5 litri az za 240. neviem ci aj realna rychlost je taka alebo konci pri 224. ale mam pocit ze velky rozdiel to od konstrukcnej rychlosti nebude.
takze si myslim, ze 215 je skor ocny klam - tachometer ukaze ale to je cele. jasne ze parkuskov daa viac ako pise vyrobca, ale na 520i to bolo vzdy presne podla vyrobcu. to iste cakam aj od mojej 323

array

Streda, 14. Mája 2008, 13:27

patres
Auto: qupé

Streda, 14. Mája 2008, 15:21

Moja 318 dava tachacovych 210, real okolo 205, na tej 316 mas aj nejake upravy??
Inac ten srob pod tym plynovym pedalom vadi aj mne ,len volako sa s nim neda hybat,......normalne som ho chcel odrezat :lol:

array

Štvrtok, 15. Mája 2008, 06:38

patres napísal:
Moja 318 dava tachacovych 210, real okolo 205, na tej 316 mas aj nejake upravy??
Inac ten srob pod tym plynovym pedalom vadi aj mne ,len volako sa s nim neda hybat,......normalne som ho chcel odrezat :lol:

co sa mna tyka, beriem to len za akysi doraz pedalu, a moc mi to nevadi, jasne ze keby mi niekto pokrutil srobom a auto by salelo, tak s nim chcem krutit furt, ale zatial som s vykonom spokojny a nemyslim ze ten srob limituje nejaku vykonovu rezervu.
mne sa da s nim trosku pokrutit, je taky trosku volnejsi.

patres
Auto: qupé

Štvrtok, 15. Mája 2008, 07:09

ono by to chcelo zistit ci je pri plnom zoslapnuti pedalu uplne otvorena skrtiaca klapka,ak ano tak je tam ten srob asi iba na okrasu :wink:
Moj osobny nazor je ze ta skrtiaca klapka nie je uplne otvorena.......pretoze mi nedovoli ist viac ako 5500 otaciek

array

Piatok, 5. Septembra 2008, 07:26

BlackMW napísal:
ano moze ti to brzdit vykon.. plynove lanko otvara klapku a ked neni vzduch tak neni vykon ..

nech ti niekto slapne na pedal az na doraz, a skus rukou ci je klapka na sani otvorena na doraz,
ak nie je a vies ju rukou otvorit viacej, tak ten srob postupne zatacaj dnu
a opakovane skusaj az kym pedal oprety o srob nebude otvarat klapku presne na doraz..

samozrejme ak je to na doraz, tak ten srob vytoc vyssie a nastav to,
lebo potom ked dupes na podlahu tak zbytocne tahas lankom klapku
aj ked uz nemoze ist dalej a zbytocne sa to trapi..

akoze sorry chalani, ale niektori by ste mi tu tusim poradili nenastavat brzdove lanko na bicykli
lebo vyrobca bicykla vedel preco ho nastavil tak ako ho nastavil pri vyrobe :lol:

ako je to s automatom? tam ni je srob, tam je nieco trosku ine. aspon ja mam. snimac kick down? neviem, skuste poradit. pytam sa preto, ze sa mi raz ked som oprel plyn na podlahu ostal pedal vysiet a auto slo len dopredu a dopredu az som sa skoro vybural.

diky

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní