... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
MurphY napísal:hej starter toci v poriadku...s pomocou cistica brzd to nakopnem..ale otacky to neako moc nedrzi
Michaell_1 napísal:Auuu kukal si uz vzduchovi aj palivovi filter a sviecky su ake stare? ked si nastartoval skusal si odpojit vahu vzduchu? pripadne si este kukni vsetky vzduchove hadice ci nemaju dierku netesnosti a podobne...
MurphY napísal:
palivovy dnes pozrem..sviecky som menil za nove...vzduchovy filter som vybral na chvilu ale aj tak nechytilo..dal som hned naspat..jedna hadica mam taky pocit ze je derava lebo bola lepena izolackou..
R0nnIe napísal:Odporucam ti zacat od cerpadla, urob nasledovne, odstran sedak zadneho sedadla, daj dole ten plech nad cerpadlom a potoc klucom a pocuvaj ci bude cerpadlo tahat, popripade nech pocuva niekto iny. Ak nebude pocut cerpadlo tak vyber rele cerpadla a spoj kablikom kontakty KL30 a KL87b a pocuvaj cerpadlo, ak ho bude pocut, vymen rele, ak nie, nahovno bude cerpadlo. Zisti najskor toto, potom ti poviem dalej.
Cislo 3 je rele cerpadla
SurrendeR napísal:steker = konektor
chces fotku kam sa pripaja na aute? tu ju mas (ak nevies ktore je konektor tak to na samom spodku dole kruhove (je to zaslepene)
je to kusok od katu (na vodicovej strane)
ak chces vediet zapojenie kablov, tak aj tie tu mas(vrchna dierka = biely kabel pri sipke dole)
SurrendeR napísal:myslis na aute nemas konektor/stecker?
ak ho nemas, tak zrejme ani na vyfukovom potrubi nebudes mat dieru cize ju nemas potom ani kam zapojit.
Ale pokial viem, tak vsetky E36 mali na aute stecker na lambdu. Mozno ju budes mat tak ako ja zaslepenu.
takze aby sme sa spravne pochopili... nevies najst stecker pre lambdu na aute? A na lambde nemas stecker ale len drotiky?