40€ ja pohoda este ked to uz bude treba a hadica normalne napnuta tvrda chladic tiez horuci normalka vsetko je v klude hovorim za jazdy nic proste ani sa nepohne ukazovatel teploty furt drzi teplotu ale ked zastavim na dlhsie tak ide teplota hore cca po 5 minutach
a ta hadica co sa uvolnila je tu diel č7
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/S ... ter_hoses/proste niekolko dni pred tym som si vsimol ze niekedy mam kaluž vody pod autom ale nevedel som odkial to ide as raz som zastavil na pumpe len kupit cigy a pumpar mi hovori ze nieco mi tecie a normalne prudy vody z motora tak som to vypol pocuvan ze nieco syci už som si myslel že chladic prerazeny otvoril som pomaly kapotu a sycalo para odtial išla to z tej hadice som mal uvolnenu eskapasku tak som ju dotiahol, odvoril som uzaver expanzky pockal kym to prestane bublat dolial som destilovanu a od vtedy voda ani kvapka nic len na druhy den som issiel tahat kamosa a kukam ze mam zvysenu teplotu tak tiez som zastavil otvoril expanzku pomaly dolial vodu som si myslel ze malo vody asi a potom zas nic a vcera som stal cca 5 minut pred domom nastartovane a tiez teplota hore hm tak teda skusim vypustit chladic a dolejem novu kvapalinu odvzdušnim a uvidim a ked ne tak ten termostat
a myslite ze by sa mohol poskodit pri tom jak mi sycala ta hadica?