... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
elaxes napísal:Má doma dve autá e46 touringy môja skúsenosť:
1. športový znížený podvozok (origo bmw) + športové sedačky
výhody: auto lepšie sedí na ceste, zakruty super, nenakláňa sa (ide ako magnet)
nevýhody: zle sa doň nasadá aj vysadá, cez zimu, nízky podvozok, kde iné autá ešte prejdú
ja chytám spodok, v zime katastrofa.....
2. štandardný podvozok + obyčajné (nešportové sedačky)
vyhody: komfort, príjemnejšie cez hrboľatú cestu, cez zimu nie je problém.
nevyhody: horšie jazdné vlastnosti, auto sa viac nakláňa.
Už by som som chcel len neznížené............je to paradox, hoci to horšie vyzerá, ale podľa toho ako sa mi z oboma manipuluje......športovú jazdu ožielem. Než ostať vysieť v snehu, a to nasadanie...(za to môžu aj sedačky)........jazdím denne, tak preto. Keď som chodil len víkendovo, vôbec mi to nevadilo. Shit si nekupuj, nedrží a neposlúcha, poriadna vec slúži DOBRE a DLHO. Načo mi je vec čo je od začiatku krap...
Peped napísal:Ja mam stelovací ta-technix a je to spolu so 17-naskami fakt kostitras. Ale iný som nemal moznost skusit. Zadne struny su slabe, chcelo by to pevnejsie, ale predok je pohoda.
Majo320 napísal:JA som TA- technix mal najazdil som s nim cca 10000km
A myslim ze za tu cenu je to vyborna volba. NA E-bay.de sa da zohnat cely set za 200eur
Pokial chces auto aj znizovat tak si myslim ze je lepsie sa vydat tymto smerom ako miesat znizene pruziny so seriovymi tlmicmi. A ked uz miesat tak pruziny znizene max do 40mm.
JA mam teraz tiez celkom bolavy podvozok a rozmyslam ze sa vydam opat touto cestou a kupim TA-technix
Mimo napísal:drako sa trošku sekol asi.. niečo cez 400 to je určite