Na E36 je jeden stierac 510 a druhy 530. Inak uz aj Champion robi stierace pod nazvom RetroFit, su to tie klasiky gumy bez ramienok. Cena za jeden cca 13 EUR ale su dobre, mam ich 3 mesiace a zatial spokojny.
We ride together, we die together - Bad Boys For Life Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited
neviem ci sa to oplati ked valeo stoja 18 obe spolu.
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
ja som kupil champion na coupe 51cm a 51cm a maximalna spokojnost, zotiera jak besne, mal som champion aj na e30 aj na felde kedysi a stale maximalna spokojnost. cena 5eur obe
BMW G05 40i BMW G01 M40i BMW F15 40d EX Ford mondeo mk4 BMW E91 318d EX BMW F07 530d EX BMW E61 530DT A/T EX BMW e53 4,8is EX BMW e53 4,6is EX BMW e36 323i coupe EX BMW e30 325i coupe EX BMW e34 520iA sedan EX BMW e46 323i sedan EX
nie ne take mam, mam take ako som mal aj predtym, alebo ake ma felda, proste na ramienku, plus vodicov ma spojler :)
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
bezramienkové flat? kde sa dajú kúpiť? najlacnejšie som videl 12€/kus
Maju ich aj v Tescu, ale to je daky bordel, ja mam BOSCH volaju sa AERO TWIN a su bohovske, len som ich na zimu zlozil. Stoja sie okolo 30 euro za par, ale su fakt dobre.
E39 528iCosmoschwarz metalic - ex E36 325iBrokatrot Metallic - ex E36 318iDiamantschwarz Metallic - ex
jj valeo flat alebo bosch aerotwin... a už spomenuté champion retrofit. všetko bezramienkové. tesco lowcosty práve testujem.potreboval som narýchlo niečo kúpiť. zatial fungujú v pohode