... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
pelo
Autor témy
Auto: e39 520i saloon
Kraj: Bratislavský

e36 compact 1997 - buchnutie pri odpruzeni

Piatok, 15. Apríla 2011, 07:53

Nazdar, v poslednej dobe pozorujem buchnutie z prednej napravy pri brzdeni, resp. bezprostredne po uplnom zastaveni. Buchne to vzdy, ked auto uplne zastavi a predok sa zodvihne. Skusal som rukami zhupnut predok na lavej aj pravej strane a ked sa vrati do hornej polohy, nieco buchne. Tlmice podla spravania vyzeraju v pohode, ked to zhupnem rukami, tak sa vrati do povodnej polohy prakticky bez akehokolvek zakmitu v hornej "uvrati." Nie je to kovove buchnutie, ako capy, je to skor take gumove buchnutie. Jedna sa o M-technics podvozok.
Vpredu bolo menene vsetko okrem tlmicov a hornych dorazov. Proste ramena aj s capmi, silenty ramien, axialne capy riadenia, capy riadenia, spojovacie tycky stabilizatora, silentbloky stabilizatora, nove kotuce a platnicky.

Mozu to robit horne ulozenia tlmicov? Ako zistim, ze su poskodene, je to viditelne zhora?
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

Užívateľov profilový obrázok
johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Re: e36 compact 1997 - buchnutie pri odpruzeni

Piatok, 15. Apríla 2011, 08:02

no origo bmw horne ulozenie tlmicov je take pogumovane takze to moze robit tupe rany :roll: ak chces mam doma z mojho este su OK nebuchali ani nic... darujem ti ich :mrgreen:

ps a neviem ci sa mi doma nepovaluju aj nove dorazy tlmicov ak by si chcel :mrgreen:
http://www.johnyfly.wz.cz/shop/tlmic/dorazy.jpg
http://www.johnyfly.wz.cz/shop/tlmic/ulozenia.jpg
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných