... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
profor
Auto: E46 nemám
Kraj: Bratislavský

Re: E36 - Aux vstup do OEM radia BMW reverse RDS

Piatok, 27. Marca 2009, 15:02

toto bude dobré riešenie a hlavne komfortné ako sa len dá :) =D>

heroe
Autor témy
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Pondelok, 30. Marca 2009, 15:22

No komfortne zrovna nie je s tym dost drbania, a okrem toho sa nam to na BMW REVERSE RDS c22 nepodarilo urobit stereo :( booohuzial nebolo to ako naletovat a este to nemame ani vyskusane, takze este cakajte :lol:

clobo
Auto: E34 sedan 525 TD
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 10. Mája 2013, 20:22

chalani, viem, ze je to stara tema, ale chcel by som ju trosku ozivit..mam v mojej e34 reverse rds a skusal som dorabat aux vstup podla tohto navodu ale bud mi hrali len zadne reproduktory s tym, ze sa hudba z mobilu rusila s radiom, alebo nehralo vobec nic.nebol by niekto ochotny to tu trosku viac rozviest pre laikov ako som ja? pripadne nejake foto? lebo mi pride ako hriech davat prec origo radio v takom stave v akom je to moje. dokonca som zohnal druhe v horsom stave na nacvik tohto naoko jednoducheho zapojenia :lol: momentalne pocuvam hudbu cez kazetku s kablikom co nie je nic extra. Popri hudbe pocuvam aj pazvuky z kazetovej mechaniky. ak sa najde niekto ochotny, tak vopred velmi pekne dakujem.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných