... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
mato_to napísal:Caute,
ja som ten chalanisko s 328i co to riesi a tie rady co su tu popisane, mi pisal StarML tu z klubu :) Ja som este cez vikend zistil ze lavy snimac vacky aj s konektorom bol cely zasraty od oleja, este od kupy auta ked nebolo pretesnene viko ventilov a slzelo to odtial. Viko aj podlozky pod sroby su vymenene davno, cidlo aj konektor som odmastil cisticom brzd, vyfukal stlacenym vzduchom a napokon nastriekal sprejom na kontakty a mam pocit ze sa to zlepsilo, to kolisanie je uz velmi velmi sporadicke, ale moze to byt opat iba nahoda![]()
Ak by mal niekto z okolia (Topolcany, Nitra) na skusku pozicat jeho cidlo ktore je dobre, velmi by ma to potesilo, alebo rovno kupim nove...
Inak som skusal ten ventil diagnostikou, cvaka takze by mal fungovat (este ho pozriet mechanicky) a chystam sa potom este na tu membranu (sam som zvedavy v akom je stave po 15 rokoch) a skusim aj tu DISU...
TheCarista napísal:Alebo mam to auto rovno hodit do dunaja?
TheCarista napísal:Serus chlapci, tešil som sa moc skoro s tym volnobehom, tak to tu upnem![]()
Vaha vzduchu funguje urcite na 100%, susi na nej jazdi v jeho aute a neblbne..
Autu blbnu otacky, po odpojeni vahy to ale prestane. Po odpojeni vahy ide auto na bohatsiu zmes, ak sa nemylim..cize vstreky vstrekuju dostatocne paliva do motora a neblbne to. Ale tato teoria, ze budu na vine vstreky, neni podla mna uplne pravdiva, kedze by potom auto nemalo tahat na vysokych otackach, no "bohuzial" na vysokych to ide jak besne. Cize priklanam sa skor regulatoru tlaku paliva. No pri tej prilezitosti sa asi na tie vstreky pozriem, vycistim ich, popripade tam smarim ine ( mozem zohnat od kamosa za par supov dobre vstreky )..
Co vy na to ?Dobre plany? Alebo mam to auto rovno hodit do dunaja?