BMW bolo vzdy mojim snom uz od maleho decka. Teraz sa rysuje moznost si ho aj realne zaobstarat, takze zhanam o nom, co mozno najviac informacii a uzitocnych rad od uzivatelov. Pokukujem po e36tke posledne rocniky 1997-1998. Povodne som rozmyslal nad 1.8 so 140kobylami, ale bolo mi povedane, ze 323 toho poskytne ovela viac a o len trosku vyssiu spotrebu. Zaujimali by ma prakticke skusenosti uzivatelou, porovnanie 323 a 318ti resp 318is. Samozrejme, ze 6valec je sest valec

Aky je rozdiel v jazdnych vlastnostich compacta a coupe, kedze compact ma este zadnu napravu prebratu z e30tky? Coupe by som bol radsej, je ovela elegantnejsie, ale zase je ho problem zohnat s pre mna prijatelnou vybavou (rozumej celkovy M-packet, minimalne polokoza, digi klima) v slusnom stave a najlepsie v tmavomodrej pripadne ciernej metalize. Compactov som takych nasiel v nemecku hned niekolko. Mozem doverovat informaciam o najazdenych kilometrov u nemeckych aut, alebo su veselo stacane, tak ako na slovensku

Ma uprava riadiacej jednotky pre tento motor opodstatnenie? Slo by mi hlavne o optimalizaciu priebehu krivky krutiaceho momentu, za ucelom znizenia spotreby, pripadne nepatrneho zlepsenia dynamiky. Viem, ze sa pytam na vela veci sucasne, ale kto sa vela pyta vela sa dozvie

Za vsetky info vopred dakujem s pozdravom Musiak