... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
100RM
Auto: e61 550i
Kraj: Bratislavský

Re: ...

Štvrtok, 13. Septembra 2007, 13:17

MarkoZH napísal:
100RM napísal:
1morok napísal:
100RM napísal:
MarkoZH napísal:
100RM napísal:
Najlepsie je to otrhat na nejakom vrakaci a hotovo ...

najlepsie je kupit si auto uz s mpaketom...
a este ste zabudli na zrkadla ktoru su tiez pekne mastne pokial ich chces mat origo BMW

Zrkadla ? Nechapem...ved zrkadla su rovnake ... (resp. M3kove, ale tie by som tam aj tak nechcel pretoze v nich hovno vidno a ma ich kazdy oktavovsky tuzer.)

niesú ale m-kove zrkadlá všetky,ktoré sa tak tvária.
v tých,ktoré sa len tak tvária vidieť naozaj len hovno

Jo, presne take iste ako v originalnych. Proste su male a nevidno v nich dobre. A nepomoze im ani to, ze su sfericke. A okrem toho sa k tomu hranatemu autu ovalne nehodia. To je ale len moj sukromny nazor, kdezto nazor ze v nich nevidno ma viac ludi.

.... [-( keby mas na aute ORIGO Mkove zrkadla tak by si toto podla mna netvrdil aj ked v seriovkach samozrejme vidno viac...a to ze sa na to auto nehodia...ved nik asi nevymyslel krajsie doplnky na BMW ako su mkove veci.... to je zas moj nazor.

Nejake tie M-ka som si uz vyskusal ;-) Takze viem o com hovorim. To ze sa mi nepacia je len moj sukromny nazor a nikomu nevnucujem. Ze su neprakticke je proste holy fakt.

lupo
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 13. Septembra 2007, 21:22

Supafly666 napísal:
Nasiel som dalsi zaujimavy kusok...vsetko ma, co chcem, ale je nad limitom stoji 6000cojro:( Davaju k tomu, ale aj zimne gumy vyzera naozaj zachovalo: http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bacuzg432mgd Oplati sa dosetrit, co myslite???

tak ten je krasny. kua, keby to bol automat, tak take kupim frajerke. mnam.
supa, idealne by bolo mat love na kope a az vtedy vyberat, ked to budes mat, tak tam tie auta, co davas teraz uz asi nebudu. ja som tiez pol roka kukal 330d a 330xd a nakoniec som aj tak zobral 530d, ktore bolo len ako zalozne auto :)
955 CT-S

Supafly666
Autor témy

Piatok, 14. Septembra 2007, 07:25

lupo napísal:
Supafly666 napísal:
Nasiel som dalsi zaujimavy kusok...vsetko ma, co chcem, ale je nad limitom stoji 6000cojro:( Davaju k tomu, ale aj zimne gumy vyzera naozaj zachovalo: http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bacuzg432mgd Oplati sa dosetrit, co myslite???

tak ten je krasny. kua, keby to bol automat, tak take kupim frajerke. mnam.
supa, idealne by bolo mat love na kope a az vtedy vyberat, ked to budes mat, tak tam tie auta, co davas teraz uz asi nebudu. ja som tiez pol roka kukal 330d a 330xd a nakoniec som aj tak zobral 530d, ktore bolo len ako zalozne auto :)

Cawo Peto, love z poistovne uz dosli a uz sa riesi aj predaj afta, takze by mohi byt peniaze v dohladnej dobe. Ak vsetko vyjde o mesiac by som mohol byt na ceste do DE:) Na druhej strane, ako sa poznam, ze ked sa na nieco moc tesim, vzdy sa cosik poserie. Dufam, ze teraz nebude zase ten pripad:P

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných