... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

kavokg
Autor témy
Auto: BMW 320i
Kraj: Trenčiansky

E36/320i trhanie motora a strielanie do sacieho potrubia.

Pondelok, 5. Novembra 2012, 16:15

Ahojte mám takí problém že keď prudšie zošliapnem plyn tak motor začne dusiť a strieľa do sacieho potrubia a samozrejme trhá autom a tak isto nemá výkon kým sa nezohreje motor potom je to troška lepšie ale žiadne sláva a na voľnobehu nedrží otáčky ale klesnú asi cca na 600 ot/min a začne strieľať do sacieho potrubia a ťažko sa potom rozbieha keď pridám trocha tak si postrieľa a zase ide dobre ale keď pridám prudšie tak ho strašne dusí. diagnostika píše že Lambda sonda ale mal som ju odpojenú a ide to tak isto nemáte s tím dakto skúsenosti ???? dik každá rada dobrá :(

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Re: E36/320i trhanie motora a strielanie do sacieho potrubia

Pondelok, 5. Novembra 2012, 16:47

diera v sani.. preberane vela krat..
koleno, hadicky, vsetko co sa tyka sania poriadno pretesnit..

MajkoKNM
Auto: ukradnuta e36
Kraj: Žilinský

Pondelok, 5. Novembra 2012, 17:59

robilo sa nieco na motore? Mne to robilo ked som zabudol nasrobovat uzemnovaci kabel na cievky, ktory sa nachadza na cievke 6.teho valca

djhardstyle
Auto: BMW 325 I
Kraj: Trnavský

Utorok, 6. Novembra 2012, 07:08

Cao,mne to robil vaha vzduchu,odpoj to,a skus,ze to po odpojeni nastartujes motor ci to bude robit dalej,potom mi napis,ako to dopadlo....laco

Hajecek
Auto: E36 325iA Cabrio

Utorok, 6. Novembra 2012, 11:41

SurrendeR napísal:
diera v sani.. preberane vela krat..
koleno, hadicky, vsetko co sa tyka sania poriadno pretesnit..

ja by som to tiez asi tipoval na sanie ... poriadne to pozri ;)

kavokg
Autor témy

Utorok, 6. Novembra 2012, 20:13

ďakujem chlapci pozriem to nasávanie a skúsim to pozrieť aj tie cievky na sviečkach či sú uzemnené a váha to isto nebude pretože keď ju odpojím tak potom motor ide horšie ale keď ju zapojím tak je to odsoť lepšie zdá sa mi ako keby bolo čidlo otáčok odpálené pretože diagnostika ukazuje na voľnobehu že 900ot/min a motor má 600 a dusí ho čo je ešte zaujímavé je že keď auto stojí na mieste tak voľnobeh je 600 a dusí ho a stačí keď ho spustím s kopca z vyradením prevodoví stupňom a otáčky sa zdvihnú a drží na 900 a nedusí ho alebo za jazdy vyradím a otáčky sú na 900 voľnobeh ale ako náhle auto fyzicky zastane na mieste napríklad na stopke po asi 2 sekundách otáčky klesnú na 600 a začne ho dusiť. a keď potom pridám strieľa a ťažko sa rozbieha. ďakujem chlapci za každú radu :smile:

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Utorok, 6. Novembra 2012, 23:37

po prekontrolovani sania potom bude nasledovat asi cidlo klukoveho a vackoveho hriadela.
cenu netusim, no odporucam aby to bolo len v sani - najlacnejsie a najjednoduchsie.

matus22
Auto: e46 330D touring

Streda, 7. Novembra 2012, 15:33

ja som mal ten istý problem čo popisuješ a boli aj diery v saní ale hlavná príčina bola váha vzduchu
BMW E46 330d r.v. 01 M57 touring pribehy-nasich-aut/drl-a-diagnostika-t70065.html
ex: BMW E36 318ti r.v. 96 M44 compact pribehy-nasich-aut/predane-koniec-pribehu-t10136.html

Manta

Streda, 7. Novembra 2012, 16:23

ak by bolo vadne cidlo kluky alebo vacky tak ani nenastartuje pretoze pre nastartovanie potrebuje mat obidva signali a ak by zacal snimac blbnut po zohriati motora tak jednoducho ho RJ vypne a uz nenastartuje. Moze to byt aj zaseknuta klapka vo vahe vzduchu ze ostava vysiet vtedy to tiez tak zvykne blbnut popripade to este moze byt vadny pretlakovy ventil na benzinovej liste ktory reguluje tlak benzinu a prebytocny benzin sa vracia cezen naspät do nadrze.
E36 318i touring automat r.v.98
Opel Manta GSI C20NE žltá
Opel Manta Cabrio 20E strieborá metalíza
Opel Frontera B 2.2 DTI automat r.v. 2001 Limited

kavokg
Autor témy

Streda, 7. Novembra 2012, 20:52

Zabudol som ešte povedať že auto je spravené aj na plyn z priamym vstrekom ale splynovač je noví a má vlastní vstrekovací systém čiže z benzínom to nebudem mať nič spoločné a auto rovnako reaguje aj na benzín a aj na plyn takže viem že nieje problém v benzíne alebo v lište lebo to iste robí aj na plyn a to iste to robilo aj pred montážou splynovacieho zariadenia takže tam chyba nieje :smile: a ako sa rieši tá váha vzduchu ale ja keď váhu odpojím tak to je úplne hrozné zaujímalo bi ma ako to je keď odpojíte váhu na dobrom motore ktorí to nerobí či začne strielať skúste to dakto že či to začne strieľať a dajte mi vedieť ďakujem pekne. Boh vás žehnaj :-).

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 17 neregistrovaných