... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
ice.blade napísal:typujem ze nieje rozdiel ani v nizkych ani vo vysokych otackach... pri zosliapnuti plynu do polovice taha solidne... par mm za polovicu taha najlepsie a potom pri zosliapnuti viac ako za tuto hranicu uz ako keby motor stracal vykon... toto ma on na mysli... tiez sa s tym serkam
alfonzito napísal:neviem co cakas slaby motor jak caj tazke auto jak svina ten motor v nizkych otackach netaha nic a ty zoslapnes plyn a cakas ze ta to vystreli?skus to niekde pri 4000-4500 otackach ci nebude rozdiel pri plnom a polovicnom plyne a tak na druhom prevodovom stupni a uvidis tam by si mal poznat nejaky rozdiel...
chefino napísal:328i ide cca tak ako 530i a to teda porovnávať s 320i nemôžeš![]()
Patres mal asi zemiak vo výfuku alebo šroub pod plynom od tatka namontovaný![]()
KISS-MY-ASS napísal:ale ked ked osm šiel s patresom na jeho novej 328 tak sa mi zas zdala moc silna ... takže začnem asi moje trochen tuniť..
chefino napísal:No, KISS sa sťažoval, že si ho povozil a nezdalo sa mu, že by tvoja 328 išla nejako dobre oproti jeho 320i. A ja vravím, že buď si nedával, alebo to máš chcípnuté, lebo 328i a 320i je rozdiel a veľký.