Prečistil som aj saci system ale odvtedy mi robi to že ked naštartujem studeny motor tak sa mi otačky držia na tisicke na volnobehu, ake vlastne maju byť na E36 318is volnobežne otačky mna s toho auta raz trafi šlak
Naposledy upravil/-a faceman v Streda, 23. Decembra 2009, 08:19, upravené celkom 1 krát.
Dneska som to bol vyskušať otačky kolišu ešte stale ked naštartujem studeny motor vyletia na 1000 a potom pomaly klesnu na 500 a tam sa držia čo som ,ale neska spozoroval a ma išiel šľak trafiť že som mal biele vyčko od oleja a taktiež odmernu rysku a smredelo to za benzinom predvčerom som to pozeral a všetko bolo pekne čiste čo to môže byť
ale predvčerom som pozeral na to vičko a bolo uplne čiste vôbec som nechodil na aute až dnes som naštartoval previezolo som sa po ulici to ani nie 2km . ono na vyšich otačkach ide normalne len ked idem na nizkych a to asi tak 5 min rovnakim tempom takou 40 tak začne cukať vyradim rychlosť popridavam a prestane
vyskusaj za behu motoru odvorit víko od oleja a prudko stlac a hned pusti klapku (blow off)m,,, nemal by fukat od neho vzduch ak fukne tak to sa lahsie upresní
///..Kto nezažil nepochopí../// E36 320i Coupe - Lagunengrun metalic [size=150]E30 318i Coupe - M10 Turbo
ked smrdi od benzinu a zle ide volnobeh,tak je to potenciometer na klapke..kazde iso to ma pokazene vacsinou.. rozobrat,vycistit,jazdit... ten motor je urobeny dobre,len ten postraty potenciometer.. ach keby tam dali iba spinac ,bol by pokoj.. vsak skus ho odpojit a startovat.. pojde ti na 1800rpm a nechaj ho ist chvilu..biela pena zmizne. haha ten smajlik je brutalny