... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
bruso napísal:to je 7. cast na tomto obrazku? http://bmwfans.info/parts/catalog/E46/S ... ter_valve/
TBC napísal:Cafte,
Mam problem s klimou (dvojzonova automaticka) - ked je pustena na akukolvek teplotu tak na stred chladi (tak ako by bola v poriadku), ale zaroven kuri na nohy a spolujazdcove okno tiez. Je to velmi vyrazne, teda nejde iba teplejsi vzduch ale vyslovene horuci, ako keby som kuril na plne pecky. Vysledok je, ze nemozem mat zapnute vsetky tri okruhy, aby som vychladil auto, takze momentalne fungujem len tak, ze pouzivam iba stredny okruh.. Ked vsak nepouzivam klimu, tak tiez je vzduch spod noh teplejsi ako ten co mi fuka zo strednych vyduchov na tvar a tiez sa mi strasne hreje nieco v stredovom tuneli (najma ta odkladacia policka pod palubnym pocitacom je uplne horuca).
Stanovisko z jedneho servisu je, ze sa to "neda", ze len vsetko nove kupit - *&/(!!"(/"*°; a z druheho servisu, ze je to asi nejaka klapka, ale ze nevedia ci naozaj a ze ktora vlastne.. Viem, ze podobny problem riesi aj "matyson", a momentalne tiez bezvysledne.
Dakujem za pomoc. =
Mimo napísal:no potom napíš či ti to pomohlo nech vieme
jancik321 napísal:a ty si tento stav z fotiek dokazal repasovat , alebo isiel novy diel komplet ?
Mimo napísal:no potom napíš či ti to pomohlo nech vieme