... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Re: E36/316i - Elektrika v stredovom paneli

Piatok, 23. Januára 2009, 08:46

alfi666 napísal:
Nie zly kontakt.... vlakno ziarovky sa zvykne prerusit tak, ze pri nahodnych otrasoch sa spoji (preto sa zvykne poklepkat po ziarovke a ona sa obcas rozbehne) ;)

:oops: :lol: dikes toto ma teda nenapadlo, kuknem, este raz dik :wink:

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Pondelok, 2. Februára 2009, 15:51

alfi666 napísal:
Nie zly kontakt.... vlakno ziarovky sa zvykne prerusit tak, ze pri nahodnych otrasoch sa spoji (preto sa zvykne poklepkat po ziarovke a ona sa obcas rozbehne) ;)

Este by ma zaujimalo ako si prisiel na to ze je v tomto chyba, lebo si mal pravdu, dakujem

Užívateľov profilový obrázok
retepp1
Auto: E46 330D
Kraj: Košický

Pondelok, 2. Februára 2009, 18:59

heroe napísal:
Este by ma zaujimalo ako si prisiel na to ze je v tomto chyba, lebo si mal pravdu, dakujem

Niesom alfi666, ale odpoviem ti:
Je to pomerne typický problém s obyčajnými žiarovkami v autách, proste vláknové žiarovky neboli vymyslené nato aby sa používali v autách, ktoré sa trasú a buchajú a preto niekedy to vlákno v žiarovke neprehorý uplne, iba sa po určitom čase pretrhne v mieste kde je najviac namáhané, čiže v strede a pri náhodních otrasoch sa to vlákno niekedy spojí a potom už svieti normalne až do času kým ho nevypneš, lebo potom žiarovka opäť vychladne a dva polky vlakna sa opäť odpoja...
Ja som mal teraz ten istý problém s predným svetlom, stále som zapol svetlá a potom som zabuchol dvere aby sa zaplo aj to jedno zblbnuté... :D
BMW 318i E36
BMW 330D E46
BMW 640D xDrive F06

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných