... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

to ma nakrklo. Inac aj ja som si vsimol ze tam nejaky ten plast v motore chyba no poriesime aj to najskor tu klimu vybavit do leta to je najpodstatnejsie.
len som hladal vysvetlenie preco sa tam vmesti tak vela oleja ked od vyrobcu je napisane inak, videl som ze to tam fakt naliali bolo mi to divne ale bolo to tak hladal som pricinu toho ako to je mozne.

maniaczv napísal:to vyzera ako keby ju zobrali z nadrze a dali tam
marek.osvald napísal:No len neviem kde v Poprade mame nejaku bavariu.

no ale sak ja nic
ale hore som niekde pisal ze po ceste do cz som dolieval olej a tam niekde som to zle zavrel a stratil a nic ine uz neostavalo vsade ma odbili ze to nemaju skladom ze sa to musi objednat a bohuzial nikde nik nic nezasobuje az po 3 kraloch, poznam to sam mam obchod, 23 posledny rozvoz bud si objednas mrte alebo cakaj kym skoncime dovolenky a naskladnime, predsa len keby mal kazdy servis drzat z kazdeho typu uzaveru tak by tam maly asi dost nalozenych penazi a nehovoriac o tom kolko miesta by trebalo a toho bordelu medzi tym ale to uz je o inom proste vtedy to bolo najlepsie dostupne riesenie a olej uz bol aj tak v pecku, uz som vedel ze ak sa vratim tak idem rovno na vymenu a to bol cerstvo meneny.