... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Hajecek
Autor témy
Auto: E36 325iA Cabrio
Kraj: Bratislavský

dotvaranie okna

Piatok, 10. Januára 2014, 13:59

pani zdarvim
uz som to avizoval aj v pribehu ale akosi sa tam nikto nehlasi ... na spolujazdcovej strane nefunguje dotvaranie okna ... najprv som si myslel ze asi snimac spatny tak som to rozmontoval a kukam jak puk kabel k nemu nikde takze sa chcem spytat kde sa ta svina mohla vyparit ? :D .. mal som rozobrany komplet cely zadok ale nevidel som ho tam takze pravdepodobne bude niekde v nosniku az spadnuty kde ho takto nenajdem ... viete mi niekto povedat kde mam hladat zaciatok toho kablu respektive odkial ten kabel ide do toho snimacu a kade ... myslim si ze by mal ist z toho modulu pod kastlikom ale tam ich je tolko ze ach :D

evilcody
Auto: E36-325TDSA Touring
Kraj: Trenčiansky

Re: dotvaranie okna

Piatok, 10. Januára 2014, 16:29

Pozri si cislo modulu ktory to ovlada podla neho si najdi pinout na internete a mas zaciatok. Ale nepochopil som kde ti chyba. Vo dverach?
odblok.EWS2 info cez SS.

Hajecek
Autor témy

Sobota, 11. Januára 2014, 11:40

nooo chyba v bocnom paneli kde je aj cidlo... respektive do cidla mi nejde kabel ... moc sa v tych kabloch nevyznam nejaka fakt jednoducha schema by sa nenasla asi ze?

evilcody

Sobota, 11. Januára 2014, 13:07

Niesom si isty ci myslime na to iste, ak ano tak daj von lavicu a odtiahni koberec. Mal by si tam najst hnedo-nejaky kablik. ak ho nenajdes tak hladaj najblizsiu gucu kablov ktora je na blizku a tam by si ho mal najst. Ak sa da tak daj sem nejake foto a budeme mudrejsi.
odblok.EWS2 info cez SS.

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Sobota, 11. Januára 2014, 13:12

nebude zly alebo spinavy snimac otacok motorceka?
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Hajecek
Autor témy

Sobota, 11. Januára 2014, 13:26

nooo ono problem je v tom ze cabrio to ma vedene v tych plechovych castiach kazdy to asi vola inak no podla mna su to nosnikove casti ... cize tam ten kabel moc nenajdem ... mal som uz prec celu zadnu lavicu tapacir bocny vsetko ale ten kabel tam neni vido ... aa pod kobercom tiez nieje takze bud je jedine v tych nosnikoch pod dverami alebo tam neni vobec ... preto som chcel skorej vedet kde ma ten kaberl zaciatok aby som zistil ci tam vobec je :D ... lebo pravdupovediac pritom jak bola ta elektrika na aute dojebana sa mi az rozum pozastavoval ale tak spravilo sa to a zatial to fahci ... len toto ma stale stve a tak isto je este jedna vec a tou su budiky ktore vypadavaju ale to bude pravdepodobne vada samotnych budikov ze sa len tak hocikedy mirniksdirniks vypnu a po chvilke zapnu

evilcody

Sobota, 11. Januára 2014, 14:48

Taak len hladat, skus sa este odrazit od kablov co idu od cerpadla, ale ak sa v tom niekto hrabal tak prajem pevne nervy. Budiky skus vybrat a pomykat stekramy. Bude to asi len studenak na kostre alebo na pluse ked ti vypadavaju komplet. Ak ich budes mat vonku mrkni na nich cislo, este by som popripade jedny mal mat.
odblok.EWS2 info cez SS.

Hajecek
Autor témy

Sobota, 11. Januára 2014, 16:07

uz som skusal rozne zvazky postupne tahat za dratky ze ci neni nejaky povoleny ale bez vysledku ... takze asi jedine hladat a hladat a hladat v tom velkom zvazku kablov ktory to moze byt ... ono by to ale fakt malo ist z toho zvazku pod kastlikom respektive z niektorej tej RJ len ktory to je neviem :D ... a k tym budikom oni sice vypadnu ale stale svietia a ukazuju kontrolku teda aspon abs ktore je v pecku a ked tak smerovky ... lepsie povedane asi tak ze rucicky a najazdene kilometre sa vypnu ale to je tiez dalsia vec ze som si to vsimol pri viacerych kabrioletoch .. aspon teda na 3 co som bol kukat ked som toto kupil :D

evilcody

Sobota, 11. Januára 2014, 21:28

Ked idu kontrolky a vypadavaju rucicky tak ako hovoris tak by som hladal studenak niekde okolo procesorov resp. V smere od stekra k procaku. Nepamatam si teraz presne sle mam taky dojem ze tam je viac napajani zvlast pre kontrolky a zvlast pre rj budikov ale to ti nezradim presne. Chcelo by to vybrat a zapojit na stole. Co sa este tyka tej rj na tvoj problem tak bude to asi najvacsia plastova krabicka co je za kaslikom.Vyber ju a pozri co je na nej napisane.
odblok.EWS2 info cez SS.

Hajecek
Autor témy

Sobota, 11. Januára 2014, 22:04

no moc som z toho nepochopil respektive na mna moc zlozite :mrgreen: ... nebude sa ti chcet na ti chcet na to pozret na zraze ? 8-[ ... ale inak ak ten nazov studenak hovori o tom ze vypadavaju ked je vonku zima tak by to aj sedelo pretoze vacsinou vtedy vypadavaju ... :D

BouBou
Auto: 318i E30 Turbo M10

Pondelok, 13. Januára 2014, 10:51

ak mas nefacelift tak spinac neni na dverach ale v telese zamku vo dverach ja to mam na mojom coupe e36 tak isto spina sa to vnutry zamku je tam spinac raz mi to blblo ocistil som chvilu bol pokoj ale teraz to robi tiez stale je to vyrobna chyba ze sa tam vydere take supatko a potom to blbne
///..Kto nezažil nepochopí..///
E36 320i Coupe - Lagunengrun metalic
[size=150]E30 318i Coupe - M10 Turbo
Obrázok

Hajecek
Autor témy

Pondelok, 13. Januára 2014, 23:09

bou bou sice si fakt vazim ze si napisal aj viem co myslis ale moj problem je uplne niekde inde ... bohuzial ... ja tam nemam dovedeny kabel k tomu spinacu mam sice predface ale uz to mam inak riesene oni to v bmw zjavne robili ako sa im zachcelo :D ... moj problem spociva skratka v tom ze ten kabel k tomu tam neni a neviem ho ani nikde najst kedze neni vidno kde mohol zapadnut ... potreboval by som najlepsie schemu zapojenia do modulu ... no asi s tym budem musiet skocit k blackmw aj ked som ho s tym nechcel otravovat lebo ako on sam povedal neni na tom nic tazke tak som to chcel dokazat sam no sklamal som :mrgreen:

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Utorok, 14. Januára 2014, 04:52

preco by mali robit ako sa im zachcelo? fungovalo ti to? ak ano tak problem bude inde a ten kabel tam nemusi ist...ak ti to nefungovalo zrejme sa s tym hral niekto predtebou :roll:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Hajecek
Autor témy

Utorok, 14. Januára 2014, 07:44

ale sak vsetko je hore napisane ... nefungovalo mi to ... a uz som sa stretol s viacerymi tipmi tohto dotvarania ci uz take ako spomyna dendo alebo toto co mam ja ... skratka v bocnom paneli kde je ten senzor ktory ked sa zatlaci tak sa na dverach to okno kustek otvori tak donho nejde kabel to je cele zozadu ma normalne dva piny a na vodicovej strane ten kabel je no na spolujazdcovej chyba ... jedine co potrebujem vediet ale zjavne to neni tak jednoduche zistit je to odkial ten kabel ide :D

fafa111
Auto: E36 320i coupe
Kraj: Prešovský

Utorok, 14. Januára 2014, 08:18

Mam rozobrate jedno coupe, pozriem ti kam idu kable na spolujazdcovej strane. Vydrz do vecera.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných