... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Hajecek
Autor témy
Auto: E36 325iA Cabrio
Kraj: Bratislavský

Re: chladic

Utorok, 12. Marca 2013, 18:22

no ved to prave neviem .. ked sa na aute otvoril velky okruh tak zacalo z chladicu striekat vody jak pri**** ... ale ked sa nanho pozriem tak rebra sice su rozprdene ale kanaliky vnutri vyzeraju byt v poriadku ... len som bol blby ze som sa poriadne nepozrel ci to nahodou neslo z vodnej pumpy lebo ta tipujem ze je za vrtulou pretozeto bolo presne v tych miestach ale neviem to je blbost podla mna lebo tam sa naraz nedostal a aby odtial valilo hen takym sposobom to bolo moc a naspat tam ten chladic montovat nechcem ... teraz hovorim o tom starom co som tam mal ... na tom uz bola lepena expanzka a ta drzala paradne preto by som to chcel skusit este raz no uvidme co to spravi

Mi_t_is
Auto: BMW E36 325iA
Kraj: Žilinský

Utorok, 12. Marca 2013, 18:27

treba ten chladič vybrať.. a prefukať ho stlačenym vzduchom a hned vieš kade to fučí.. to aj debil uvidí.. a potomt o tam zavariť alebo riadne zalepiť a je po probléme.. robia to aj špecialne firmy.. alebo sa spýtaj servisov v okolí kto zvara chladiče a určite to niekomu davaju zavarovať.. Hliník dobre totiž zvarí malokto..
Na predaj:

Obrázok
Znaky BMW,Kľúčenka 1er,3er,5er,7er,X rada ,čiapočky ventilov BMW,///M
Reseter intervalov OBDI, OBDII, tlačidlo kľúča centrálu

Predám manžetu radiacej paky E34(pravá koža,nová),Lanko ručnej brzdy E36 -bubon

Kontakt

Hajecek
Autor témy

Utorok, 12. Marca 2013, 18:31

no ved ak to bude medzi tymi rebrami tak to bude stat zvaranie 30€ a druhy nahradny mozem mat za 35€ ale zas neviem ci nemoze byt aj s nim neco ... a vyhadzovat peniaze potom zase zanho #-o auto je sice premna prvorade ale otec mi uz pekne nadava za to co donho tlacim [-o<

Mi_t_is
Auto: BMW E36 325iA
Kraj: Žilinský

Utorok, 12. Marca 2013, 18:34

10 euro ma stalo zavarenie u chlapíka čo zvara hliník.. zavaril mi to celé a zalial epoxidom.. a to bola diera ako svet, striekalo na celý motor a musel to robiť dva dni.
Na predaj:

Obrázok
Znaky BMW,Kľúčenka 1er,3er,5er,7er,X rada ,čiapočky ventilov BMW,///M
Reseter intervalov OBDI, OBDII, tlačidlo kľúča centrálu

Predám manžetu radiacej paky E34(pravá koža,nová),Lanko ručnej brzdy E36 -bubon

Kontakt

Hajecek
Autor témy

Utorok, 12. Marca 2013, 18:39

asi sa prestahujem do ziliny :D ... mne tu v bratislave povedali dvaja ludia tuto sumu a to su ludia ktorym to zo servisu posielame ... no nic skusim to teda natlakovat co najviac v servise a uvidime ... budem rad ked nebudem muset kupovat druhy chladic

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných