... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Hajecek
Autor témy
Auto: E36 325iA Cabrio
Kraj: Bratislavský

buchanie a trasenie

Sobota, 18. Mája 2013, 09:43

zdravicko pani tak dneska som si bol konecne pre auto z lakovne vyteseny jak puk ale jasne ze to netrvalo dlho sak preco by malo ze :D .. no k problemu ... zo zadnej casti je pri rychlosti nad 30 -40 km pocut a citit take dunenie a trasenie ked pridavam tak je to este celkom v ramci medze by som povedal ze by som to dokazal prezit atypoval to na nejaky silentblok ... lenze ... akonahle pustim dajme tomu v 90ke plyn tak je to neznesitelne skoro 3nasobne ci take buchave dunenie alebo aj to trasenie ... ked zaradim neutral tak je to okej ale ked je tam rychlost je to strasne ... dalej este z prednej napravy je pocut take suchanie ale to tipujem na kotuce kedze auto dlho nejazdilo ale toto ma fakt serie a neviem ci na tom mam teraz lietat alebo nie ... co som pozeral tak mam skryvene drziaky na koncovy tlmic vyfuku a tie silentbloky v ktrych su, su na poloku takze moze byt moja obava len ten vyfuk a tym padom na to teraz mozem kaslat alebo sa mam zase chytit zahlavu a vrazit dotoho prachy? ... kamarat ma strasil ze to moze byt kardan no skoro som mu jebol jednu :D nech ma nestrasi :D co na to poviete vy ?

Hajecek
Autor témy
Auto: E36 325iA Cabrio
Kraj: Bratislavský

Re: buchanie a trasenie

Sobota, 18. Mája 2013, 09:51

a este k tomu dodam ze ak pridavam tak tie vybracie citim skor len na volante ale ked pustim plyn na zaradenej rychlosti tak cela posadka ma take lacne vybracne stolicky zrazu

DaDav
Auto: BMW 318is
Kraj: Košický

Re: buchanie a trasenie

Nedeľa, 26. Mája 2013, 09:40

pre toto sa neoplati mat nejake velke obavy ked nic nieje potvrdene =D>
akt. BMW E36 ///M,318is Coupe TECHNOVIOLETT METALLIC INDIVIDUAL
eX. BMW E36 ///M,320i Coupe MADEIRAVIOLETT METALLIC (302) INDIVIDUAL

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných