... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
balino napísal:lucky sam si zapajal?ake mas navody?
LuCKy napísal:Jediné čo mi zatial nefunguje je ukazovateľ aktuálnej rýchlosti (rýchlosť stúpa po desatinách km/h a to veeeľmi pomaly) ale je zaujímavé je, že keď si nastavím LIMIT na nejakú rýchlosť, tak ma pravdivo upozorní o jej prekročení...
LuCKy
BlackMW napísal:LuCKy napísal:Jediné čo mi zatial nefunguje je ukazovateľ aktuálnej rýchlosti (rýchlosť stúpa po desatinách km/h a to veeeľmi pomaly) ale je zaujímavé je, že keď si nastavím LIMIT na nejakú rýchlosť, tak ma pravdivo upozorní o jej prekročení...
LuCKy
Myslis tlacitko na bordaku ? To zobrazuje iba priemernu rychlost
Aktualnu zobrazis iba v servisnom mode - mozno sa niekomu zide:
sucasne stlac 10 + 1000, tlacitkami 1 a 10 vyber test 19,
test aktivujes tlacitkom set/reset..
zadaj sumu cifier aktualneho datumu (28.8. = 18 )
aktualnu rychlost mas na teste c.8.
zaujmave su este 7 - obsah nadrze v litroch a 2 - aktualna spotreba na 100km a 3 - spotreba v l/h
Nitro napísal:noooo konecne som ta vyprovokoval aby si to sem napisal....![]()
![]()
LuCKy napísal:OK ale moja primerná rýchlosť po prejdení cca. 4km určite nie je 2,36km/h...Jednoducho tam nie je niečo OK.
Inak ďakujem za postup testu.
LuCKy
BlackMW napísal:LuCKy napísal:OK ale moja primerná rýchlosť po prejdení cca. 4km určite nie je 2,36km/h...Jednoducho tam nie je niečo OK.
Inak ďakujem za postup testu.
LuCKy
tazko povedat.. nestal si hodinu a pol s nastartovanym motorom ?
ja mam tusim cca 30 pri normalnom jazdeni ..
LuCKy napísal:OK, tak to vypadá, že to bolo a je to OK.
Keď budete potrebovať poradiť, tak píšte ale je to celé jednoduché, hlavne ak prechádzate z "malého BC".
LuCKy
balino napísal:LuCKy napísal:OK, tak to vypadá, že to bolo a je to OK.
Keď budete potrebovať poradiť, tak píšte ale je to celé jednoduché, hlavne ak prechádzate z "malého BC".
LuCKy
ja budem....skor daj cislo na teba ked budem robit nech nemusim behat ku kompu
LuCKy napísal:balino napísal:LuCKy napísal:OK, tak to vypadá, že to bolo a je to OK.
LuCKy
ja budem....skor daj cislo na teba ked budem robit nech nemusim behat ku kompu
Asi skôr zbúcham nejaký návod, nech mi potom všetci nevoláte...
LuCKy