... všetko o BMW ...
Charl napísal:Ako jasne, v zime som sa bol vyblaznit trochu na parkovisku, ako kazdy asi, ale v lete, bokom to ide, ale hadze to, chyba tomu svor, vykonu ma dost v otackach. Ja mam tricku ako taku stylovejsiu daily car a nehavat cierne ciary po kruhacoch ma neinteresuje.
Charl napísal:Svor problem nieje, za 250-300€ sa daju zohnat a asi ho aj ja zacnem riesit ked mi terajsi diff zacne hucat este viac, alebo teda nad uroven ked ho uz neprekrici radio...
Charl napísal:Podvozok mam -60/-40 a k tomu este pneu z nizsim profilom... Nakup si olej. vane do zasoby, moja je uz zvarana raz, ked som si neuvedomil ze uz tam nemam origo kola s vyssim profilom.
Charl napísal:, pokial teda netreba robit rozvody.
Charl napísal:O to su drahsie tie rozvody, nie? Ja som ich este nerobil ale vraj to vychadza cez 400eur... Tie pneu som riesil, ze je to preklep. Odbili ma ze mi nemaju na zaklade coho dopisat ine rozmery. Papier z BMW stoji 60€, jebat... Tu na fore taky papier asi nikto nema? Stacili by iba origo rozmery... Inak zaujimavost, skuste najst pneu 225/55/r15, mne sa to nepodarilo.