Tak prišiel na rad výber podvozku, chcel by som sa vás spýtať že ake odporúčate zníženie, aby to bolo decentné pekne, a aby som s tým aj niekam prešiel, štelovák nechcem , a ešte s ktorými značkami máte dobré skúsenosti? Dakujem.
Aktual.: e21 /e36 318i / Mini - Príbeh Ex: e36 320i coupe - Príbeh Ex: e30 318i cabrio - Príbeh Ex: e30 325i coupe - Príbeh
To je podla mna dosť mále zniženie....... Teraz je tam Eibach ale zníženie neviem aké, a pýtalo by si to viacej, alebo by mi stačilo aj keby to bolo rovnako vysoko ale aby to bolo tvrdšie, už su aj tlmiče vytečené aj rozbity už je..... Vid. foto.
Prílohy
zniženie.jpg (91.79 KiB) 1279 zobrazení
Aktual.: e21 /e36 318i / Mini - Príbeh Ex: e36 320i coupe - Príbeh Ex: e30 318i cabrio - Príbeh Ex: e30 325i coupe - Príbeh
.... ja by som volil 60/40 .... zadok pri -60 bude oproti predku uz moc nizko .... ja mam teraz 60/40 a je to akurat, mozno tak este zadok o 1cm hore ... alebo predok dole
Jazdi len tak rýchlo, ako dokáže tvoj anjel strážny lietať ....
.... ja by som volil 60/40 .... zadok pri -60 bude oproti predku uz moc nizko .... ja mam teraz 60/40 a je to akurat, mozno tak este zadok o 1cm hore ... alebo predok dole
tiez si myslim ze to bude pak moc ten zadok ked bude rovnako,bo aj v seri je zadocek troska vyssie ...ako ako som ti spomional,neries jom ani nic tomu podobneee