Moje zkušenost s RFT origo pneu Pirelli Euforia 205/50R17||225/45R17 s kterymi jsou auto koupil a jezdil cele leto je nic moc - super je to že auto drži perfektně na cestě, kontakt s vozovkou je perfektně cítit ve volatně, takže cítiš kdy to nedotáčí a podobně - na sportovní jizdu paráda - tvrdé jak šutr... to je tak asi jedninné ale, to že se s autem skoro nedá na našich cestach jezdit, protože to mlati jak sviňa, nedá skoro udržet na cestě protože to libovolně tahá ze strany na stranu taky docela slušně... je věc druhá

Po tom co jsem nahodil plecháče 16" s obyč pneu GoodYear UG8 205/55R16 se auto neskutečně změnilo, jede samo, počítam že mi klesne tak o litr spotřeba, nikam mě to netahá ze strany na stranu, cítim se jako v peřince, protože podvozkově to auto je uplně někde jinde

... jedinná nevýhoda obyč pneu u mě je ta že to plave jak p*ča a ten kontakt s vozovkou už v tom volantě prostě není tak přesný. A taky že budu asi v pytli až píchnu, zatím jsem to nijak nevyřešil - počítam že si pořídím sprej a kompresor na 12V :) ...